Status start uge 3

Oversigt over min kostplan

Jeg får igen og igen spørgsmål til min kostplan og mit træningsprogram, og det er dejligt at i er så nysgerrige :)

Men jeg vil lige slå et slag for at i bruger søgefunktionen her på bloggen, inden i skriver til mig med spørgsmål. Jeg har i over halvandet år skrevet om hvad jeg spiser, hvordan og hvornår, og tingene har ikke ændret sig ret meget, selvom jeg naturligvis har prøvet nogle forskellige ting af undervejs :)

Jeg spiser generelt ret meget mad og er ikke bange for kulhydrater, men er meget opmærksom på hvornår jeg får dem, og hvilken type det er.

For overblikkets skyld har jeg lavet denne lille oversigt til jer:

20140119-100928.jpg

Med denne plan taber jeg mellem 500-1000 g. om ugen, og i takt med at jeg taber mig, skærer jeg forsigtigt ned i kalorier og op i cardio, og senere hen skærer jeg ned på refeeds.
Mine refeeds/treatmeals er en meget vigtig del af planen, da de holder min forbrænding høj.

Jeg har i denne uge haft refeeds bestående af sushi og lidt slik/chokolade både fredag og lørdag aften, og her til morgen ser maven sådan ud:

20140119-101236.jpg

Der er lang vej til konkurrenceformen, men trods kombinationen af kulhydrat og salt i store mængder, binder kroppen ikke ret meget væske. Det er fordi den bruger de ekstra kalorier på at fylde glukogendepoterne op, istedet for at lagde dem som fedt.

Det er vigtigt for mig at holde forbrændingen høj, så energien er der og kroppen samarbejder. Det gør jeg ved at spise så meget som muligt indenfor de rammer der gør at jeg stadig opnår et vægttab, og ved kun at lave en begrænset mængde cardio.
En for hård diæt med for lidt mad og for meget kredsløbstræning er efter min mening mere skadelig end gavnlig, og uholdbar på lang sigt.

5 Kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status start uge 3