Fredag d. 13...

Min ønskeliste

Min ønskeliste er ikke så lang i år, men jeg har til gengæld nogle ret dyre (dog praktiske!) ønsker :)

1. Beats by Dr. Dre trådløse hovedtelefoner
MUSTHAVE! Hvis ikke jeg får disse i julegave, så ender jeg med selv at investere i dem. De skal flashes i træningscenteret og på alle de utallige powerwalks og løbeture jeg skal ud på i forbindelse med forberedelserne til mine konkurrencer i foråret.Skærmbillede 2013-12-13 kl. 20.03.50

2: Asics Gel-Kayano 19 løbesko
Endnu en nødvendighed, som jeg bliver nødt til at investere i, hvis ikke jeg er så heldig at finde dem under juletræet. Mine gamle løbesko er simpelthen slidt op, og jeg har brug for et nyt par til alle mine løbeture og powerwalks. Jeg tror at mine fødder ville blive ekstra glade for lige netop denne skønne model :)Skærmbillede 2013-12-13 kl. 20.10.48

3: Linse til iPhone 5
Bloggen fylder snart halvandet år, og jeg ejer stadig ikke et ordentligt kamera. Det er bare så dyr en investering, og samtidig er det praktisk at tage billeder med telefonen, den har jeg jo alligevel altid med mig! Men et skridt på vejen kunne være dette smarte 3-i-1 objektiv til min iPhone 5. Objektivet kan tilføje seje effekter til billederne, og mon ikke de ville se lidt mere prof ud hvis de blev taget gennem sådan en?
Skærmbillede 2013-12-13 kl. 19.51.38

Hvad ønsker i jer til jul? Er det primært praktiske ting, eller mere i luksus-afdelingen?

4 Kommentarer

  • Uh, de høretelefoner er også øverst på min ønskeliste i år! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De høretelefoner er SÅ gode!!!!
    Min kæreste havde dem og jeg plagede altid for at få lov til at låne dem på løbeturen.
    De gik dog i stykker, men så fik han nogle af butikken som var endnu dyre, fordi de ikke havde de andre… Jeg synes dog at disse er meget pænere!! :-)
    Men husk at du skal være opmærksom på trafikken, det kan altså godt snyde når man slet ikke kan høre bilerne ! :)

    Iphone linse- Det har jeg aldrig hørt om!! :-)
    Jeg har heller ikke et spejlrefleks kamera, og det er virkelig en dyr investering…. Jeg håber at jeg kan finde et på januar udsalg! :-)

    /Maya
    http://www.mayadroem.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Mine ønsker spænder lige fra shampoo til sengetøj. Der er både luksusting (er et par dyre hovedtelefoner ikke også det;p) og praktiske ting. Jeg ønsker mig aller mest et par Nike sculpt tights. Men de er noget mere pebrede, end hvad de fleste i min familie giver gaver for. Så dem går jeg nok selv ud og køber efter jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pga. vægttab, ønsker jeg mig nyt træningstøj! Specielt et par stramme shorts. Det har jeg aldrig turdet at have på før. Billeder er her:
    http://katarinas.dk/julegaveonsker/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag d. 13...