Status: 4 days out

Lidt om maden i denne uge…

I dag har været den første dag hvor jeg viiiiirkelig har været sulten. Det er hårdt at komme igennem, men heldigvis er det også den sidste dag helt uden kulhydrater.

Jeg har siden mandag fået 6 måltider dagligt, som alle har været en kombination af enten kylling og grønne bønner, eller fisk og asparges. Ingen krydderier, ingen salt, ingenting. Helt ufatteligt kedeligt.

20131003-164215.jpg

20131003-164351.jpg

Men faktisk har jeg været overrasket over at det ikke har været værre… Før nu ;)
Er selvfølgelig blevet mere og mere træt og frysende, i takt med at mine glykogendepoter tømmes, men humøret har generelt været godt og for det meste har jeg haft det fint :)

Glæder mig meget til at få lidt mere næring fra i morgen, og til snart at kunne nyde alle de lækkerier jeg har købt ind :)

Jeg er nok blevet lidt skadet efter 20 uger på diæt, så jeg har brug for at vide at jeg har al min favoritmad klar og parat til næste uge. Jeg regner med at mandag bliver en lille kulhydrat-fest, men derefter vil jeg egentlig bare gerne spise min normale, sunde mad igen… Så der er indkøbt frosne grøntsager, kød, skyr, fedtfattig hytteost, fedtfattig ost, havregryn, kokosmel, æbler, frosne bær og alle den slags dejlige ting :)

Og så glæder jeg mig viiiirkelig meget til at kunne nyde alle mine lækkerier fra Fitnessguru igen :) Specielt disse to ligger i køleskabet og kalder på mig… One Whey Bars i mine to yndlingsvarianter Mint Chocolate og Coconut. Muuuuums!

20131003-170505.jpg

1 comment

  • Kamilla

    Hehe… Kan se på dine flotte negle på billedet med de der bars, at det er ved at være op over:)

    Tusind mange gange held og lykke imorgen!! Jeg håber virkelig at det bliver en fantastisk oplevelse for dig! Og lige meget hvad, så er du en kæmpe inspiration for dine læsere! Håber virkelig du kan blive ved med at inspirere os til at kæmpe for nogle lidt hårde mål!:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Status: 4 days out