Status på formen

Selvtilliden og formen svigter lidt…

Som jeg også nævnte på min Instagram, så har jeg været liiiiidt træt af alt i dag… Det begyndte igår aftes da deltagerlisten til DM blev offentliggjort… Vi er 7 i min klasse. Navnene er ikke slået op, men med al sandsynlighed er det jo mig + top 6 fra Debutantstævnet. Jeg havde virkelig håbet at vi ville være lidt flere, eller at +/- 168 cm. var blevet lagt sammen, da jeg tror jeg kommer til at skille mig uheldigt ud fra de 6 finalister i +168 fra Debutantstævnet…

20130919-213644.jpg

Mit mål har hele tiden været at jeg gerne ville i finalen, og man kan jo argumentere for at det er positivt for mine chancer, at der kun er én der skal sorteres fra. Det er jo så bare dobbelt op på nederlag hvis den ene person er mig selv :(

Kan godt mærke at det virkelig påvirker min selvtillid at jeg er/føler mig så meget større end de andre… Vægttabet var jo egentlig godt på vej, udover at jeg stadig har en del fedt omkring lår og bagdel, men jeg når aaaaldrig ned på fx. 55 kg., som jeg har læst at nogle af de andre ligger på.

Min fedtprocent falder med al tydelighed, men det hele ryger fra overkroppen som bliver mere og mere markeret, og det kan jeg bare ikke bruge til så meget!

Til bentræningen igår eftermiddag havde jeg absolut INGEN energi, og her til morgen vågnede jeg så op til +1,5 kg. på vægten. Oveni mine tanker omkring konkurrenterne, trætheden, udmattelsen og alt.. Ja, så har det været en skod-dag, rent ud sagt.

20130919-213637.jpg

Har forsøgt at se bort fra alle mine negative følelser, ved at holde min diæt (heldigvis var det da high-carb dag i dag, så jeg kunne få noget energi) og min træning 100%… Der er kun 17 dage tilbage, og hvis jeg skal have en chance, må jeg holde hovedet koldt og intensiteten høj.

Og så må jeg huske, at ligegyldigt hvordan det går på dagen, så har jeg forandret min krop rigtig meget siden DM 2012! Sidste år var min feedback fra dommerne at man ikke kunne se at jeg trænede – og det tvivler jeg nu alligevel på at de fortæller mig igen i år! ;)
Har aldrig været i så god form som jeg er nu. Jeg er ikke super tynd, til gengæld er jeg stærk! Og selvom jeg tæsker min krop til træning flere gange dagligt, så har jeg ingen problemer med skader eller sygdom for tiden. Det er da en dejlig udvikling, trods alt! ;)

5 Kommentarer

  • helle

    Vil lige smide en lille opløftende kommentar – tænker det da kan hjælpe lidt :)

    Jeg synes virkelig man kan se din udvikling siden sidste år og synes du gør det så godt! Kan slet ikke sætte mig ind i, hvor hårdt det må være at gå igennem. Du er SÅ sej, at du bliver ved at være så dedikeret, selvom alle de grimme sider begynder at vise sig ved diæt, den hårde træning og konkurrencen der er lige om hjørnet.. Selvom nogle af de andre måske vejer mindre, så er det vel vigtigst med en krop der er i balance? din størrelse passer til dig, du er jo virkelig slank!

    Desuden synes jeg dommerne lyder enormt strenge, synes også du var et skår sidste år og synes SAGTENS man kunne se der også, at du trænede ;) du skal nok klare det godt, bare bliv ved at tro på det.. Rigtig meget held og lykke herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

    Jeg synes du er super sej og dygtig! Hepper på dig og synes absolut at det skrider flot fremad!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er så pisse smækker. Og Jeg må indrømme at jeg synes at kunne se en forskel fra sidste års piger til dem der var i top 6 i år til newcommers. Der er vist ingen tvivl om det går efter et ret hakket look. Men hey. Man skal stå som man selv synes er flottest.

    Og om 5 dage har du glemt de negative tanker… jeg synes faktisk de sidste 14 dage var de rareste for nu var det hele så tæt på og der var ikke andet at gøre end at følge diæten:-)

    go find. you rock

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis de siger man ikke kan se at du træner i år – så ved du da i det mindste at det er dem der er skøre og ikke dig der gør noget forkert ;)

    Måske er det en god ting at stå lidt ud – især hvis de, som der står i en kommentar ovenfor, er gået efter et lidt mere hakket look til debutant? Jeg taler selvfølgelig ud fra min meget begrænsede, hvis ikke ikke-eksisterende, viden om den slags.
    Men jeg hepper på dig uanset hvad! Du er sej!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Jensen

    Uanset et par kilo fra eller til, eller at du måske ikke vejer lige så lidt som dine konkurrenter, så er du simpelthen så røvinspirerende, Amanda! Jeg kommenterer ganske vidst aldrig på din blog, men synes du skal vide, at du er et kæmpe forbillede – og er sikker på det ikke kun er for mig, men for rigtig mange mennesker generelt! Og jeg har på fornemmelsen, der slet ikke er nogen grund til at være så nervøs for, at du ikke lever op til dine egne eller dommernes forventninger – så bare klø på, du er for sej! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på formen