Vinderne af den store Fitnessguru Sample Giveaway

Dagens træning & nye lækkerier

20130806-180913.jpg

I dag var det “hviledag”, hvilket i dette tilfælde betød cardio og abs :)
Benene var ømme og energien var lav, men kørte på så godt jeg kunne.

I morges stod den på 60 min. powerwalk (ca. 6 km.) og her til eftermiddag var det først 20 min. mave (hanging leg raises, decline dragonflags og oblique twists), derefter intervaller på løbebåndet og til sidst sluttede jeg af med planken indtil udmattelse. Pyha!

Jeg har besluttet at jeg tager endnu en off-dag fra min tunge styrketræning i morgen, jeg skal nemlig prøve kræfter med en Bodyfit-time! Overvejer at uddanne mig til instruktør indenfor den holdtype, så tænker at det nok er meget godt lige at prøve det af ;)

20130806-180919.jpg

Tidligere på dagen var jeg forbi posthuset. Der var blandt andet kommet en pakke fra fantastiske Fitnessguru :)

Jeg var ved at løbe tør for One Heat, One Recovery og One Amino, hvilket havde været en katastrofe, så det var godt med nye forsyninger. Kroppen skal ikke mangle noget! ;)

Derudover fik jeg også den nye koffeinfri pre-workout One Power, som forhåbentlig kan give mig et skud energi til træningen! Der var også en One Whey Isolate med smag af Melon Yoghurt. Den smager SÃ… godt, så jeg er meget glad for endelig at have den med i samlingen :)

Til sidst var der også en pakke One Immuno, som er et vitamintilskud lavet specielt til at styrke immunforsvaret. Efter sygdommen i sidste uge, så tror jeg at min immunforsvar har rigtig godt af et ekstra boost af de rigtige vitaminer :)

20130806-180927.jpgEt lille shot fra ryg- og bicepstræningen igår :)

9 Kommentarer

  • http://annsofey.wordpress.com/

    Jeg har overvejet at købe noget fra fitness guru men virker det ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Man kan ikke rigtig sige at “det virker” – det er jo kosttilskud, og hvis din kost eller træning ikke er tilpasset dine mål, så kan kosttilskud sjældent udrette mirakler og rette op på det.

      Alt efter hvordan du spiser, træner og hvad dine mål er, så kan du supplere med de rigtige produkter, og de vil kunne optimere dine resultater, ja.

      Fitnessguru producerer kosttilskud i meget høj kvalitet, så de er bestemt et godt valg når du ved hvad du har brug for og hvorfor :)

      Jeg opnår selv rigtig gode resultater med deres produkter! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Hey…

    Elsker at følge med i din blog og bliver altid dejligt inspireret…. :o)

    Jeg ville gøre høre hvordan du synes Fitnessguru’s koffeinfri pre-workout One Power virker?- kan jo se du bruger den så ville gerne høre din erfaringer i forhold til Xtend? – som jeg har læst du også tidligere har brugt… Min xtend er nemlig snart tom, så går og overvejer fitnessguru’s.. :o)

    Kærligst Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Camilla :)

      Jeg er lige begyndt at bruge den nye koffeinfri pre-workout, og jeg er meget glad for den. Den giver ikke det der enorme “kick” af stimulanser som andre pre-workouts giver, men kan tydeligt mærke at jeg kan give mig lidt ekstra. Desuden indeholder den jo netop BCAA (ligesom Xtend, der ikke er et pre-workout produkt, men blot et BCAA tilskud)

      Hvis du er vant til at benytte mere “hardcore” preworkouts, så vil du måske ikke synes at One Power er så effektivt. Men hvis du plejer at bruge Xtend som preworkout, så er jeg sikker på at One Power vil kunne give dig lidt ekstra :) Og så smager den goooodt ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla

      Tusind tak for svar, og HURTIGT svar… :o)

      Tror bestemt at One power skal være den jeg prøver når jeg løber tør for xtend :o)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Hey igen….

    Så jo også lige at du bruger One heat AM… Kan man nøjes med at tage de to piller inden træning for at få den ekstra energi dér?- eller SKAL det være én morgen og én inden træning…??

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Som jeg skrev i mit andet svar, så ville jeg kun tage en ad gangen :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    !000 tak for svar…. :o)

    og sorry for dobbelt post, min computer koksede da jeg skrev så kunne ikke se det var gået igennem… Men tak igen :o)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af den store Fitnessguru Sample Giveaway