Crazy Bitch Bikini Challenge

30 Day Ab Challenge

Selvfølgelig skal jeg da også poste den der “Ab Challenge” og give credits til frkholmberg. Det var nemlig på hendes IG profil at jeg fandt den :)

20130624-232136.jpg

Jeg synes det er en god challenge fordi den ikke er helt overdrevet. Det er overskueligt at skulle gennemføre den. Min plan er at kombinere denne challenge med min normale core-træning, så jeg også får ramt de skrå mavemuskler og lavet lidt forskelligt.

Hvem vil være med? :D

20130624-232148.jpg

Jeg vil forresten også lige vise jer kosttilskud der hjalp mig igennem dagens træning, og som gør mig klar til træning igen allerede i morgen tidlig ;) One Amino (BCAA’s intra-workout) og One Recovery (vitargo og whey-protein post-workout)

Tak til fantastiske Fitnessguru som sørger for at min krop altid har de optimale forudsætninger for at tage godt imod den hårde træning :) <3

4 comments

 • Iben

  Den skal jeg helt klart prøve! Det er da overkommeligt :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stina

  Jeg er klar på den! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kunne være sjovt – og helt sikker overskueligt at lave på festival! :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er SÅ meget med på den.. :) Køre allerede 30 days squat challenge og coretræning efter min normal træning :) SÅ fedt altså.. Træning er medicin – på den gode måde ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Crazy Bitch Bikini Challenge