Diæt mad #1

Tirsdag

Har taget en smule på efter første dag på diæt, men det bekymrer mig nu ikke. 80,0 kg stod vægten på i morges haha… Crazy! Men det så nu ok ud i spejlet…
20130514-221245.jpg

Jeg var til træning tidligt i morges, men kunne hurtigt konstatere at kroppen ikke var sig selv. Motivationen var høj, men jeg kunne slet ikke løfte det samme som jeg plejer…

Jeg tog videre i skole, men fik det efter kort tid ret dårligt og måtte tage hjem i seng… Ih jeg hader at være syg :( Fik sovet nogle timer og det hjalp lidt, men er stadig ikke på toppen.

Jeg har sovet virkelig dårligt i mange dage nu, og tror dagen i dag var et tegn på at jeg igen har presset mig selv lidt for langt.. Kroppen og hovedet har brug for en pause, så nu holder jeg træningsfri onsdag og torsdag. Det giver også lidt mere tid til alle de andre ting jeg skal nå, både på studiet og arbejdet.

….

Nå, fordelen ved at være hjemme var at jeg havde tid til at være lidt kreativ i køkkenet… Mad smager bare bedst og er sundest når det er lavet helt frisk! :)

Aftensmaden stod på hakkebøf af 300 g. oksekød (3-7%), 300 g. asparges, en salat af babyspinat, rød peber, agurk og rødløg samt 15 g. cashewnødder.

Til dessert lavede jeg en lækker protein-is af 1 spsk. skyr, 1 scoop Fitnessguru One Whey Strawberry White Chocolate, 1 håndfuld frosne jordbær, 1 håndfuld frosne blåbær og et lille skvæt vand. Det hele blendes indtil det har den rette konsistens, og så toppede jeg det med friske jordbær og 1/4 æble skåret i små stykker.

20130514-214206.jpg

20130514-214213.jpg

5 Kommentarer

  • Stine Josephine

    Du har i sandhed verdens flotteste krop og du er virkelig bevis på, hvor latterlig ting vægt er! Det har jo intet at skulle have sagt.

    Jeg er meget imponeret.

    Stine – http://www.jernkvinde.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Tusind tak for de flotte ord :) Og ja, du har helt ret, vægt er en latterlig ting… “Vægten er blot et mål for den kraft, hvormed Jorden hiver i din krop” som nogen engang sagde til mig.
      Det synes jeg er en fantastisk måde at udtrykke det på ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

    Hvor høj er du? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Wauw, hvor har du bare den perfekt krop.. Slank men total veltrænet samtidig !
    Du har så også samtidig reddet min aften….;-) Vægt tallet har jo intet at gøre med ens størrelse. Jeg ville jo ha gættet på sådan lille nips som dig vejede 60 kg !!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diæt mad #1