Lidt tanker...

One Bake Low-carb Madpandekager

20130531-110153.jpg

Disse pandekager er nemme at lave og indeholder stort set ingen kulhydrater. Til gengæld mætter de rigtig godt pga. det høje protein- og fiberindhold.

Den vigtigste ingrediens er One Bake fra Fitnessguru, som er et proteinpulver særligt udviklet til at skulle opvarmes ved høje temperaturer. Derfor er det perfekt til bagning og madlavning. Pulveret er helt fri for smag og sødemiddel, og kan også fint drikkes som en almindelig shake.

1 scoop indeholder blot 120 kalorier, fordelt på: 2 g. fedt, 1,5 g. kulhydrat og 24 g. protein.

Det er et af mine absolutte yndlingsprodukter fra Fitnessguru!

20130531-104846.jpg

Ingredienser til 1-2 pandekager:

  • 1 scoop One Bake
  • 2 spsk psyllium HUSK
  • 1 æggehvide
  • Lidt salt

Ingredienserne mixes i en smål, og der tilsættes en smule vand så dejen får en let flydende konsistens. Derefter tilberedes den på panden som en helt almindelig pandekage.

20130531-110220.jpg

20130531-104705.jpg

Og så er det bare at være fantasifuld med toppingen! Jeg er vild med en lidt mexikansk-inspireret burrito-version med hakket oksekød, spinat, rødløg, avokado, sukkerfri salsa og en klat skyr. Mums!

Ps. Sådan en pandekage udgør også en ganske udemærket pizzabund :)

3 Kommentarer

  • Andrea

    Årh hvor fedt! Haha.. Har netop i dag siddet og sukket over alle kalorierne der er i almindelige tortilla pandekager – og let’s face it, de almindelige er altså ikke ret meget værd rent ernæringsmæsigt.
    Tak for tippet – der er nu en pakke på vej hjem til mig:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Prøvede at lave disse i dag, dog med et sojaproteinpulver, men stadig beregnet til opvarmning. Hvor meget vand brugte du cirka? Synes jeg puttede en del i men stadig bled de meget tykke og meget svampede. Dine ser så fine lette og sprøde ud i kanten. Tror det er på grund af pulveret måske? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Jeg brugte ikke ret meget vand.. Måske 1/2-1 dl. max. Et stort skvæt ;)
      Jeg har aldrig selv brugt sojaprotein, så tør ikke sige om det er fordi de “opfører” sig anderledes end dette. Men det kan sagtens være tilfældet :(
      Det er i hvert fald intet problem at få dem tynde og lækre med det jeg bruger (One Bake) :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt tanker...