Sidste chance for at deltage i den store Fitnessguru Giveaway!

Mandag

God formiddag :)

Nu er Fitnessguru konkurrencen slut, og hvor er det fantastisk at så mange har haft mod på at skrive, og fortælle om sig selv. Jeg har virkelig nydt at læse alle jeres indlæg, og at “lære jer at kende” :) Hvor er i seje alle sammen!

Der går liiige lidt inden vinderen annonceres, for jeg må have tid til at kigge alle jeres kommentarer igennem igen. Det er virkelig en svær opgave at vælge vinderen, og tror måske jeg må have lidt hjælp til at tage beslutningen ;)

20130527-110114.jpg

20130527-110129.jpg

Jeg vil også lige benytte dette indlæg til at fortælle lidt om hvordan det går med vægten og skulderen:

  • Vægten:

Jeg har jo vejedag om fredagen, og i fredags var vægten steget til 78,6 kg. I dagene inden og efter har den dog været støt nedadgående, og på disse billeder fra i morges vejer jeg 77,9 kg. Lige efter planen.

Rigtig mange går meget op i vægten, og jeg hører også tit fra mine klienter at det virkelig går dem på, hvis de gør alt rigtigt, men ikke taber sig på vægten. Og det er selvom de både kan se udviklingen i spejlet, og mærke den i dagligdagen. Vægt har bare en enormt stor mental betydning for mange. Jeg har lært at bruge vægten som redskab, ikke frustrationskilde (sådan nogenlunde) og har planer om at lave et længere indlæg omkring det, snarest.

  • Skulderen:

Skulderen er stadig ikke god, men i klar bedring. Igår klarede jeg at gennemføre en kort workout for overkroppen med lidt pushups, pulldown og shoulder press uden smerter. Det er i en helt bestemt vinkel at jeg har problemer nu, men jeg er ikke længere på smertestillende og det bliver bedre for hver dag der går. Så jeg er fortrøstningsfuld, selvom det føles som et stort tilbageskridt.

Dog følger jeg min kost til punkt og prikke, vægten udvikler sig som den skal, og med den ekstra cardio jeg har tilføjet til træningsprogrammet, så skal det hele nok gå :)

Nu vil jeg bruge resten af dagen på at forberede fremlæggelser og eksamensopgaver til de kommende uger… Studielivet er hårdt for tiden!

3 Kommentarer

  • Line

    Krydser sådan fingre for at vinde konkurrencen!
    Sidder også med eksamensforberedelse, så det kunne klart være lækkert med sådan en nyhed :-D
    I kan evt. også følge mit fitnesseventyr på min blog: http://linemai.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Krydser også fingre for konkurrencen! Kunne bare gøre det hele så meget bedre!! :D

    Og du har VIRKELIG en flot mave! (Kæmper selv med at få mavemusklerne frem! ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Hej! Tak for en skøn blog, du er virkelig inspirerende.

    Falder du aldrig nogensinde i? Jeg har spist sundt i 2,5 måned og har faldt i to gange.. Den seneste gang var igår hvor jeg havde trang til søde sager og overspiste af disse. Dagen efter har jeg det meget dårligt med mig selv, syntes jeg ser kæmpe stor ud, er oppustet og jeg kommer til at tænke “nå, så kan det også være ligemeget – nu har jeg jo ødelagt det” og har svært ved at motivere mig selv igen.. Har du nogle tips??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste chance for at deltage i den store Fitnessguru Giveaway!