"Stærke kvinder er sunde kvinder" (og konkurrencen!)

Godmorgen-yoga :)

20130524-114404.jpg

Min skulder føles bedre, men gør stadig ondt i bestemte stillinger, så almindelig styrketræning er udelukket.
Dog er det rigtig vigtigt at jeg bliver ved med at bruge armen og skulderen så meget som muligt, så den holdes i gang og bliver lettere at træne op senere.

Derfor ville jeg her til morgen forsøge mig med lidt yoga. Jeg kan bedst lide at lave yoga på hold, så jeg tog op i Fitness World og var med på en times Flow Yoga 1.

Jeg har lavet en del vinyasa yoga tidligere, og det er en rigtig hård og dynamisk yogaform, præcis som Flow Yoga, så det var lige mig! Masser af hårde stillinger hele timen igennem, og jeg fik virkelig sved på panden.. Mærkede minimalt til skulderen, og kunne være med på at alle øvelser hele vejen igennem.

Hurra! Der er stadig håb :)

20130524-114445.jpg

Jeg trænede fastet som altid, og inden træningen fik jeg en lille kop kaffe og et scoop One Amino blandet op med vand :)

   

2 comments

  • Anne L

    At se mulighederne frem for begrænsningerne – dét er vejen frem, og FEDT du ikke lader dig slå ud din dumme skulder :) Jeg har selv et overbelastet håndled pt. på 3. uge nu.. It SUCKS – men så har jeg mere fokus på bentræning og cardio, så det går nok det hele, så længe jeg fortsætter den gode indsats. Jeg stoler på processen :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Westerberg

    Du er simpelthen bare for sej! Never back down! Håber skulderen snart er i orden igen :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Previous post

"Stærke kvinder er sunde kvinder" (og konkurrencen!)