Fredags motivation

Dagens træning

Dagen i dag stod først på nogle timers arbejde, derefter skulder-træning og til sidst brunch med min gode ven Peter. Skønt med en travl lørdag formiddag og så ren afslapning hele eftermiddagen! :)

20130504-172422.jpg

Jeg fik også målt min fedtprocent hos coachen i dag, og den ligger på 25,2% hvilket er et par procent lavere end sidst. Mon det er resultatet af de sidste måneders intermittent fasting? Jeg kan i hvert fald tydeligt se at muskelmassen er steget, og at skuldrene reagerer på det hårde arbejde og al den mad jeg spiser. Perfekt resultat af 1/2 års off-season arbejde!

Der er nu kun 8 dage tilbage før jeg begynder på min første on season-plan i 2013. Glæder mig så meget til at se hvad jeg kan drive det til denne gang :)

2 Kommentarer

  • Patricia

    Spændende – ser godt ud Amanda :D Glæder mig til at se dig på scenen Hvordan måler du din fedtprocent? Følger nemlig også Kines blog og ved, hun bruger Tabita. Hvad gør du? (-:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Mange tak Patricia :) Jeg fik den målt med fedttang 7 steder på kroppen – det er den mest præcise måde som ikke koster en formue ;) Jeg bruger også tanita-målinger, men fedt% på den er slet ikke præcist. Sådan en vejning kan blot bruges til at se om det går op eller ned :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredags motivation