Sundt farsbrød
Aftensmaden i dag stod på en sund version af græsk farsbrød og en lille blandet salat.
Selve farsbrødet er super simpelt at lave. De vigtigste ingredienser er kød og hvidløg, og derudover kan man egentlig bare blande i hvad man synes er lækkert.
Jeg brugte: 250 g. svinekød, feta (derfor det er et græsk farsbrød ;), løg, masser af hvidløg, løg, rød peberfrugt, frisk spinat, salt og peber.
Derudover kom jeg også 2 spiseskefulde psyllium HUSK i blandingen for at øge fiberindholdet – men det er ikke strengt nødvendigt.
Det hele blandes sammen og fordeles i et ovnfast fad. Jeg gav brødet 30 min. ved 150 grader, og det var passende.
Ps. Jeg spiste kun halvdelen, så vil mene at der let er nok til 2 i denne opskrift :)
Prøv også denne opskrift på græsk moussaka.
Mmm, det lyder lækkert!
Hvor meget grønt har du i i forhold til kød? :-)