Ferie!

Jeg bestod min første eksamen, og nu har jeg 9 dages ferie inden jeg starter på 2. modul.
Det bliver virkelig skønt at koble af og nyde livet efter nogle hårde uger og måneder med diæt, træning, DM, starte nyt studie og nu eksamen. Jeg får næsten stress af at tænke tilbage på alle de ting jeg har skulle klare, men nu er det overstået og jeg har ferie!

Jeg lagde hårdt ud med at tage direkte fra eksamenslokalet til fredagsbaren på mit studie. Måske ikke den mest gennemtænke plan, eftersom jeg havde brugt dagen på at gå en lang tur og ikke fik spist aftensmad. Så jeg blev en smuuule beruset, og måtte tage tidligt hjem i seng.
Når man ikke er vant til at drikke er det virkelig svært at vurdere hvor meget man kan tåle. Men næste gang holder jeg mig til en enkelt genstand eller to. Det andet er ikke et kønt syn..

Det gode ved hele den historie er at jeg vågnede her til morgen helt frisk og udhvilet.
10 timers søvn er heldigvis effektivt imod en høj promille.

For at kroppen kan få det godt igen lavede jeg en stor, sund morgenmad bestående af:
½ æble, ½ grapefrugt, rugbrød med peanutbutter og sukkerfri syltetøj og resten af min omelet fra i onsdags.

Efter bare en uge hvor jeg har spist og trænet ordentligt er vægten faldet til 72,5 kg og jeg begynder at kunne fornemme at min flade mave er på vej tilbage.
Jeg vil understrege at min diæt er bygget op omkring “clean” hjemmelavet mad, timing af hurtige kulhydrater og at jeg aldrig er sulten!
Dage som i går hvor jeg springer et måltid over er meget sjældne, fordi jeg normalt altid har mad med mig og spiser et komplet måltid hver 2-3 time i løbet af dagen.

Jeg tror også at jeg var temmelig sulten i går aftes, men jeg var heldigvis så fuld at jeg ikke kunne overskue hvordan jeg skulle finde noget mad og i stedet bare gik i seng.

Min “regel” for at drikke alkohol under min nuværende diæt er nemlig at jeg ikke spiser imens jeg drikker.
Det bedste er at få et godt måltid nogle timer inden så sprutten ikke slår så hårdt (det glemte jeg igår..) men så snart man begynder at drikke så bør man holde sig til det. Og huske at drikke vand i løbet af aftenen.
Hvis man både drikker alkohol og spiser mad samtidig er der større sandsynlighed for at kroppen lagrer de ekstra kalorier som fedt, da den altid vælger at forbrænde alkoholen i første omgang.
Så det er et lille tip til de af jer der ikke er klar til at droppe alkoholen: ingen chips i løbet af aftenen, og ingen natmad på vejen hjem!
Så kan man godt tillade sig en bytur ind imellem.

Formen i morges:

Om lidt skal jeg op og træne og drikke kaffe med min veninde :)
Prøver om ikke jeg kan få presset en gang skulder-træning ind, men skulle jeg være hårdt ramt så bliver det lidt let cardio i stedet.

Forresten, så er jeg så heldig at jeg har fået lov til at give jer læsere mulighed for at deltage i nogle spændende konkurrencer!
Der er gode vinderchancer og fine præmier på højkant, så husk at følge med på bloggen i den næste periode :) Jeg laver snart et indlæg med den første konkurrence.

God lørdag til jer alle :)

8 Kommentarer

 • Hej AmandaLouise!

  Faldt lige over din blog, og har nu læst en hel del af dine indlæg, og jeg må ærligt sige at det virkelig er en sej blog du har! Bliver simpelthen så inspireret når jeg læser dine indlæg. :-)

  Kh Marie – http://www.mariemacaron.blogspot.dk (Blog om mit liv, træning og løb)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Tusind tak for de søde ord, dejligt at du kan lide bloggen og at den inspirerer dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  Danm, den mave er to die for. Det har jeg jo sagt før…

  Jeg kæmper videre med min. Suk..

  Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Tusind tak Heidi :) Og bare hæng i, du er jo på vej :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Du ser meget godt ud skat ! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Wow, sådan ser jeg i hvert fald ikke ud, når jeg vejer 72,5 kg!! Hvis jeg havde din krop, ville jeg gå nøgen rundt hele tiden… hvilket selvfølgeligt ville være lidt upraktisk om vinteren. Men ellers! : ) Nå, lige et lille tip i forbindelse med billigt træningstøj – på ellos.dk kan man finde fine toppe og andet godt indimellem. Jeg faldt lige over denne, som ser dejlig varm ud til 299,-.

  http://www.ellos.dk/sport-by-ellos/sweatjakke/302361?N=1z141poZ1z141siZ680&Ns=RankValue8|1&Nao=5

  Kender du flere webshops udover H&M, hvor man kan være heldig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Haha! Ja her om vinteren er det nok lidt upraktisk.. Tror også mine omgivelser ville undre sig lidt ;)
   Mange tak for tippet! Den ser rigtig behagelig og varm ud :)
   Nu shopper jeg jo næsten kun på H&M for tiden, SU-budgettet er ikke så glad for andet.. Men synes også at Nelly.com kan have nogle rigtig lækre ting sporty ting :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Pic of the Day