Motivation #3

Tirsdag

Jeg startede på 2. modul af min uddannelse igår, og har brugt hele dagen i dag på at læse om anatomi og undersøgelsessystematik. Jeg havde slet slet ikke nok fokus på studiet i 1. modul, og min eksamen gik også derefter, så har besluttet at nørde igennem denne gang. Pensum er også hardcore anatomi, vi skal kunne alt omkring bevægeapparatet, så tror det er nødvendigt at give bøgerne lidt ekstra opmærksomhed. Biblioteket bliver mit nye hjem :)

Jeg får generelt virkelig virkelig travlt i de næste måneder, for udover at jeg skal have fokus på studiet har min veninde og jeg også et nyt projekt på trapperne. Det har været på tegnebrættet længe, men vi har været afhængige af hjælp udefra til at få skabt platformen, som skal være på plads før vi kan gå i gang med vores del. Ville gerne fortælle mere, men indtil vi er helt klar må jeg nok hellere holde kortene tæt til kroppen. Vi har et vigtigt møde i morgen eftermiddag, og derefter går der forhåbentlig ikke så længe før vi har en dato.
Jeg vil godt garantere at jeg fortæller alt om det her på bloggen, så snart vi går i luften. Måske kommer der også en lille teaser inden. Glæææææder mig så meget til at vise jer det hele! Det blir stort :)

Dagens træning stod på øvelser til hele overkroppen. Der var mega crowded i fitnesscenteret, så kunne ikke helt følge mit program, men fik alligevel givet den max gas! Specielt ryg og biceps, av av! Er helt færdig nu.

Grow muscles, groooow! ;)

Ligger nu i sengen og spiser skyr med æblestykker og sukkerfri syltetøj (namnam!) og ser Twilight i tv. Burde læse de sidste sider anatomi til i morgen, meeen.. Edward vinder i aften ;)

2 Kommentarer

  • FJ

    Hej Amandalouise,
    fed side du had! Jeg læste under “kosttilskud”, at du tager kreatin. Jeg har også før haft forsøgt mig med kreatin, men jeg får så voldsomt ondt i maven at det ikke er til at holde ud…
    Har du selv oplevet dette, og hvis ja, ved du så om der findes en variant, som er lidt mere skånsom ved maven?

    Bedste hilsner

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej :)

      Mange tak!
      Jeg tager kun kreatin som en del af det pre-workout supplement jeg bruger, og det ingår i produktet en relativt lille mængde.
      Har aldrig oplevet problemer med maven på denne måde, så det kan du prøve hvis det er :)

      Mit nuværende PWO hedder N.O. Explode 2.0, det giver dog for meget “pump” i mine underarme, så jeg tager det kun når jeg skal dyrke cardio eller træne ben.

      Mvh. Amanda Louise

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation #3