Dagens træning

Blogs jeg læser?

Jeg har tidligere fået en del mails omkring det, og nu er der også et par stykker der i kommentarerne spørger mig hvilke trænings-blogs jeg selv læser.

Jeg skuffer jer måske lidt når jeg skriver at jeg faktisk ikke læser nogen blogs for tiden, udover de helt store som fotballfrue.no og kissies.se. Og det er jo mere personlige blogs om hvordan de lever (af deres blogging), end det handler om sundhed og træning.

Jeg ved dog at den nuværende nordiske mester i bikini fitness også har en blog. Hun hedder Lone Norås, og hendes blog kan i finde her. Hun skriver ind i mellem nogle ret fine indlæg, som jeg bliver opmærksom på fordi jeg har liket hendes Facebook-profil.

Det er nemlig mit trick ;) Hver gang jeg finder en bikini-atlet eller en træner som jeg synes om, så finder jeg deres Facebook-side og liker den. Så hver eneste gang jeg går ind på min startside, så bliver jeg overvældet af inspirerende billeder, tips og quotes. På den måde skal jeg ikke selv opsøge motivationen, den kommer til mig helt af sig selv.

Jeg kan blandt andet anbefale at “synes godt om”:

  • Zuzana Light
  • Ramona Valerie Alb
  • Nathalia Melo
  • Anna Virmajoki
  • Vanessa Tib
  • Amanda Latona
  • Amanda Louise Warlo ;)

Og Facebook-sider som Female Gym Motivation & Cutandjacked.com er også fulde af inspiration!

(Lone Norås)

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning