Snart kun 4 dage tilbage..

3 dage endnu…

… Men allerede i morgen eftermiddag kører vi afsted til indvejning. Så er vi i gang! :)

Skal ordne en masse ting i dag, blandt andet den sidste træning inden DM :)
Det bliver lidt en lettelse når den er overstået, for min krop er simpelthen fuldstændig udmattet og i de sidste 2 uger har hver eneste træning været en kamp.
Jeg føler mig som en zombie der går rundt i min egen lille træthedsverden… Glæder mig så meget til at få noget mad i weekenden, og blive mig selv igen!!

Jeg vil prøve at få svaret de mange mails, kommentarer og beskeder der kommer, men hvis der går noget tid før i hører fra mig, er det altså ikke fordi jeg har glemt jer eller ikke vil svare. Jeg har bare ikke så meget overskud og prioriterer naturligvis at svare dem der har købt et program og har spørgsmål til det :)
Men jeg lover at svare på alle beskeder så snart jeg har overskud! :)

Vægten er nede på 67,8 kg. Jeg begynder at indse at jeg langt fra rammer den form jeg havde ønsket i forhold til DM, men på en eller anden måde gør det mig ikke så meget. Ja, jeg ville gerne stå på den scene og være ligeså muskuløs og top-fit som nogle af de andre piger, men hvis vi ser bort fra det, så er jeg faktisk 100% tilfreds med den krop jeg har opnået. Jeg har nået det mål jeg satte mig, og DM er nu mere en måde at runde processen af på, end noget andet.

Jeg glæder mig til at kunne fortsætte den sunde livsstil med mere frihed, og med energi til at nyde livet, hverdagen og træningen igen. Det har jeg virkelig savnet det sidste lange stykke tid.

Billede af formen fra i dag. Trætheden ses meget tydeligt! ;)

3 Kommentarer

  • heidi

    Fuck du er altså for sej. Ved ikke hvad du havde regnet med af form og vægt. Men du er simpelthen så smækker. Så du var med i en video på bodybuilding.dk

    Ville ønske jeg skulle over og se showet når du træder på senen. Nu ved jeg intet om de andre deltager. Men Er du svimmer du kan være stolt af din krop.

    Hvad er målet når du er færdig med dm? slappe af? spise?

    Under alle omstændigheder held og lykke og mon ikke der kommer noget på nettet derfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Heidi :)

      Tusind tak! Jeg er dog ikke med i videoen på bodybuilding.dk, de er alle sammen mine konkurrenter ;)

      Når jeg er færdig med DM skal jeg lige have en pause og finde motivationen til træningen igen. Jeg tror det næste mål bliver maraton til foråret, men jeg holder den åben indtil videre. Jeg er jo startet på fysioterapeut-studiet, og vil rigtig gerne kunne fokusere på det, og så naturligvis de mennesker jeg hjælper med programlægninger. Min passion ligger nærmere i at hjælpe andre med at nå deres mål, så det er den retning jeg vil gå i med tiden :)

      Der kommer helt sikkert en masse på nettet fra DM, men hele konkurrencen livestreames også på bodybooster.dk. Jeg stiller op om søndagen i Bikini +163 cm.

      Du skal have tusind tak for din besked!

      Hilsen Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    Du er så giga sej og super godt gået. Jeg har en veninde som stiller op i Athletic på søndag, så jeg kommer og hepper på hende og dig!! Er sikker på du kommer til at se fantastisk ud på scenen. Selvom du måske ikke når den form som du havde ønsket dig, så kan ingen tage din udstråling fra dig!! Good luck!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snart kun 4 dage tilbage..