Status: 8 dage tilbage

2012 IFBB Bikini Olympia

Denne weekend er enormt stor i fitness-verdenen.
Der er hele to shows jeg personligt følger. Det ene var Norway Open som jeg nævnte i mit tidligere indlæg. Det andet er det verdensberømte Mr. Olympia.
De piger der stiller op til dette show er alle professionelle bikini-atleter, og lever af deres sport. Det er jo en helt anden skala end herhjemme, så det er fantastisk inspirerende at se dem på scenen. Det er virkelig piger med fantastiske kroppe, og som alle sammen ved præcis hvordan de skal præsentere og bevæge sig på scenen.

Der er flere runder, men i det link jeg har fundet frem til jer ser i alle 32 atleter blive præsenteret på scenen. De kommer ind en efter en og laver deres individuelle poseringer hvorefter de tager plads i line-up. Til sidst bliver de kaldt frem til sammenligning.
Vinderen blev Nathalia Melo fra Brazilien.

Min personlige favorit, Amanda Latona, kom desværre ikke i top 6, men hold fast hvor så hun godt ud. Hun har en gudindekrop og sindssygt meget udstråling – wauw!

Se det her: 2012 IFBB Bikini Olympia Confirmation Round

2 comments

 • Tanja

  Jeg har aldrig forstået hvorfor de skal være SÅ brune… Er det for at musklerne ses mere markerede?! Det er jo på ingen måder pænt med den farve ellers :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Det er lige præcis derfor, ja. Lyset på scenen er meget skarpt, så uden den brune farve kan du slet ikke se musklerne ordentligt.
   Og det er jo nødvendigt for at dommerne kan bedømme dem på en fair måde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Status: 8 dage tilbage