Lørdag

I må undskylde at jeg har været så dårlig til at blogge de sidste dage, men jeg har simpelthen haft så travlt med at træne og nyde det gode vejr at jeg næsten ikke har været ved computeren. Indlægget her er også skrevet fra min iPhone, og det er altså bare ikke det samme at skrive på den! :b

Jeg passer mine forældres lejlighed på Islands Brygge i weekenden, så dagen startede med en dejlig powerwalk langs vandet.

20120728-160414.jpg

Bagefter stod den på proteinpandekager og kaffe på altanen :)
Proteinpandekagen er lavet ud fra min zero-carb opskrift, men fordi jeg spiste den til morgenmad tilføjede jeg nogle havregryn til dejen.
De blev serveret med en klat skyr og frisk frugt. Mums! :)

20120728-160634.jpg

Dagens træning foregik i WT-centeret på Vesterbro. Til daglig er det et kampsportscenter (jeg gik faktisk selv til wing tsun der engang) men i dag var der arrangeret fællestræning for alle os fitness-tosser :)
Vi stod lidt tæt fordi der var kommet så mange, men det var hyggeligt at se alle og jeg fik givet den godt gas med dagens skulder-træning.
Måtte ændre lidt i dagens program, så jeg fik stort set kun trænet skulder og triceps, intet bryst. Men det er også skuldrene der er mit svage punkt på nuværende tidspunkt, så det vigtigste var at de blev banket godt igennem ;)

20120728-162052.jpg

Et lille billede af mig i dagens powerwalk-outfit :)

1 Kommentar

  • Vicki

    Har prøvet at lave dine proteinpandekager – og de smager godt (:
    Kom også fromage 0,3% og peanut butter på :b

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pic of the Day