18. januar: Hviledag i Dubai

19. Januar: En dag i Dubai & Dagens træning (BOOTY & BAGLÅR)

For English: Choose your language by clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

I får en lidt forsinket torsdagsupdate fra mig her fredag morgen, men måske den kan give jer lidt inspiration til weekendens træning! ;)

photo-19-01-2017-07-04-25

Jeg stod tidligt op, og klarede min bentræning i går morges, inden min første morgenklient kl 7.

Programmet lød på:

Opvarmning:
10 min. stairmaster lvl 7

Booty & baglår:

A1: Smith romanian deadlift 3×10
A2: 1 1/2 sumo goblet squat 3×10

B1: Smith hip thursts 3×15
B2: Good mornings 3×10

C1: Standing single leg curl 3×10
C2: Weighted reverse hyperextensions

Dagens cardio blev klaret med 3×10 min. gåture i løbet af dagen, ind imellem mine ærinder og klienter. Ikke optimalt, men havde en travl dag og det vigtigste er, at det blev gjort. Smider noget intervalcardio ind i dagens workout for at gøre op for den lidt lavere intensitet i går!

Efter træning havde jeg 3 klienter i træk, inden jeg kørte hjem for at klare noget arbejde på computeren (bla. coaching af mine online klienter), derefter havde jeg en aftale i salonn hvor jeg fik lavet nye, fine negle. Endnu en fordel ved Dubai er, at det er så billigt at blive nusset om i skønhedssalonen. Jeg får lavet gellac mani- og pedicure hver 14. dag for 220 AED (ca. 400 kr.) pr. gang. En dejlig lille hverdagsluksus :)

Derefter skulle jeg ud til dagens sidste klient, inden jeg kunne gå på weekend :D

Weekenden blev fejret med aftensmad på H.E.A.T. Café med Josefine. Specielt nu hvor jeg så småt er på vej på diæt, er det virkelig en lifesaver. De laver al min yndlingsmad, men i en kalorielet, fedtfattig og proteinrig version… Som smager GODT!

I går gik vi all in! Først bestilte vi en burger hver (jeg tog low-carb versionen med salatblade i stedet for bolle og grøn salat som side dish… Og den var mega juicy og lækker!) og delte en blomkålspizza. Til dessert fik jeg to proteinpandekager lavet på æggehvider, havregryn, stevia og kanel.

Jeg elsker, at man kan få alle de versioner af mad man normalt ville være nødt til at lave selv, men at man oveni kan have fornøjelsen ved at gå ud og spise. Og så endda uden at vælte budgettet! For ovenstående plus en flaske vand og 2 cola light (Josefine fik også en burger) betalte vi 159 AED (300 kr)

Bestemt et besøg værd, hvis nu man skulle finde på at komme forbi Dubai :)

photo-20-01-2017-09-15-56

2 Kommentarer

  • Line C.

    Hej Amanda Louise :)

    Jeg håber, det er i orden, at jeg stiller et par spørgsmål til dig her.

    Jeg har flere steder læst, at man skal undgå løb, hvis man vil opbygge muskler i bagdelen, da løb kan nedbryde muskelmassen, men er dette korrekt?

    Når man går fra at bulke til at cutte, er det så bedst at skære ned i kalorierne gradvist, eller kan man fx godt gå direkte fra 2300 kalorier om dagen til 1600 kalorier om dagen?

    På forhånd mange tak! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18. januar: Hviledag i Dubai