Opskrift: Low Carb Protein Muffins
Jeg har glædet mig så meget til igen at kunne slippe kreativiteten løs i køkkenet! :)
Mit første eksperiment blev disse lækre, saftige protein muffins med kokos, æble og kanel.
De indeholder relativt få kulhydrater, men masser af fibre, proteiner og sundt fedt – og så smager de skønt!
Denne opskrift giver 6 muffins.
Næringsindhold pr. styk:
Kalorier: 150
Protein: 14 g.
Kulhydrat: 7,5 g.
Fedt: 7,5 g.
Ingredienser:
- 1 scoop One Casein Apple Pie
- 1 scoop One Whey Pistachio Coconut
- 40 g. kokosmel
- 20 g. hakkede valnødder
- 2 spsk. psyllium HUSK
- 250 g. hytteost 1,5%
- 150 g. hakket æble
- 1/2 tsk. bagepulver
- Lidt flydende sødemiddel
- Kanel
- Ca. 1/2-1 dl. vand (tilføjes lidt ad gangen)
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser kommes i en skål og røres sammen med en håndmixer, indtil dejen er nogenlunde jævn og fast. Fordeles i 6 store muffinforme og bages i ovnen ved 175 grader i 30 min. Jeg foretrækker at tage dem direkte ud af ovnen, dække dem til og så stille dem i køleskabet natten over, så holder de sig bløde og saftige.
Velbekomme! :)
Kan de laves uden proteinpulver eller gør det noget godt for kagen/dejen/massen, så det ikke kan undværes?