Et simpelt og effektivt trick der forebygger forkølelsessår

Det bedste mundbind til træning (behageligt og genanvendeligt)

“Hvad er det bedste mundbind til træning?” – det svarer jeg på i dette blogindlæg! Jeg bor i Dubai og har levet med påbud om mundbind siden marts 2020. Og nu, hvor det igen er noget i skal forholde jer til i Danmark, så tænker jeg, at jeg vil dele mine erfaringer. I løbet af de sidste mange måneder, har jeg nemlig fået testet mundbind på godt og ondt!

 

Jeg har anstrengelsesudløst astma og kan derfor have følelsen af ikke at kunne få luft, når jeg går med mundbind. Og selv hvis man ikke har problemer med vejrtrækningen, så tror jeg, at vi alle kan blive enige om, at det ikke er specielt behageligt at trække vejret igennem flere lag stof. Slet ikke hvis man skal anstrenge sig en smule!

 

Hvis man skal være iført mundbind til træning, så forværres ubehaget ved at være mundbind betydeligt. Det gælder i øvrigt også, hvis man skal have det på i mange timer og måske endda sove med det, for eksempel i forbindelse med flyrejser eller lange rejser med offentlig transport.

 

bedste mundbind til træning

 

Den store mundbindstest

 

Derfor har jeg været meget opsat på at teste en masse mundbind, for at finde det bedste.

 

Målet var at:

 

1: Finde et bundbind jeg kan trække vejret i – også til træning

2: Finde et mundbind, der føles behageligt omkring ørerne. Jeg har været øm bag ørerne af at gå med mundbind! (Her kan man i øvrigt med fordel bruge en elastik, så mundbindet fastgøres bag hovedet i stedet)

3: Finde et mundbind til hverdagsbrug, der er genanvendeligt (for at passe på miljøet, så vidt muligt)

 

Testvinder: Adidas’ mundbind

 

Efter mange måneders tests og afprøvninger er vinderen af det bedste mundbind til træning dette fra Adidas! Uden sammenligning!

 

For på både komfort, pris, åndbarhed og holdbarhed, der vinder de her mundbind fra Adidas. De er i åndbart materiale og så behagelige, at jeg ind imellem glemmer, at jeg har dem på.

 

Det er det eneste genanvendelig mundbund jeg har fundet, der er behageligt nok til, at det kan fungere som mundbind til træning. Og så kan det vaskes, så det kan bruges igen og igen. Meget bedre for pengepungen og miljøet end dyre brug-og-smid-væk engangsmundbind!

 

Er Adidas mundbindet godkendt som værnemiddel?

 

Her er det vigtigt at gøre opmærksom på, at mundbindet fra Adidas ikke lever op til medicinske standarder for CE-godkendelse og ikke er godkendt som værnemiddel. Derfor bør det ikke benyttes i sundhedssektoren dvs. på hospitaler, ældreplejen eller andre steder, hvor et mundbind af medicinsk standard er påkrævet. Her anbefales det at benytte et CE-mærket engangsmundbind. Du finder et stort udvalg her.

 

Men til hverdag og sport, der kan kan dette mundbind fint benyttes. Materialet gør det mere behageligt, genanvendeligheden gør, at det blot skal vaskes mellem brug og det er som nævnt absolut det bedste mundbind til træning, jeg har afprøvet!

 

Selvom det ikke er CE-godkendt, så kan mundbindet stadig potentielt hjælpe med at stoppe spredning af bakterier og virus gennem dråbesmitte, da mund og næse er dækket.

 

Køb Adidas’ populære mundbind til træning og hverdag

 

Mundbindet kommer i pakker af 3 for 169 kr. og fås i M/L til voksne og XS/S til børn og du finder dem her på Adidas’ hjemmeside.

 

Adidas mundbind

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et simpelt og effektivt trick der forebygger forkølelsessår