HAR DU "RYGRAD SOM EN REGNORM"? ⎮ Tag kontrollen tilbage!

NØGLEN TIL VARIGT VÆGTTAB ⎮ De 3 behov maden SKAL opfylde

Mange slankekure er bygget op omkring, at vi med vores viljestyrke ignorerer ét eller flere af de 3 behov maden skal opfylde hos os. Men det er ikke vejen til varigt vægttab!

Hvorfor går vægttabet galt gang på gang? De handler om de 3 behov maden skal opfylde, og i dag vil jeg fortælle dig hvordan du får opfyldt disse vigtige behov!

Jeg havde en samtale med en vægttabs klient som jeg har arbejdet med de sidste to uger.

Hendes mål er at gå ned i vægt og hun er kommet langt på egen hånd, men nu begynder hendes metoder at spænde ben for et videre vægttab. Hun har nemlig (som så mange andre) IKKE været opmærksom på de 3 behov maden SKAL opfylde hos os, for at vi kan være succesfulde med vores vægttab på lang sigt.

Fremgangsmåden hun har benyttet til at opnå et vægttab hidtil, har været at erstatte måltider med shakes og proteinbarer, fordi det er nemt og let at tracke.

Hun har sendt mig sin kost-dagbog, og der er et klart mønster med en meget restriktiv hverdag på 1000-1200 kalorier, og nogle weekender hvor det hele skrider lidt.
Det betyder, at hun får dårlig samvittighed overfor sig selv og har svært ved at være til stede i øjeblikket med sin mand eller venner, fordi tankerne konstant kredser om mad.

Efter vi havde arbejdet sammen i 2 uger skulle hun ud og spise 2 gange på en dag, og det havde hun svært ved at overskue.
Vi havde en snak om hvilke værktøjer hun kunne benytte sig af samt de 3 behov maden skal opfylde for at vi føler os tilfredse, og hun fik som lektie, at hun skulle vælge lige præcis dét hun havde lyst til på menukortet og bare mærke efter, når hun begyndte at føle sig mæt.

Lettere sat end gjort, men hun var klar på udfordringen!

Efterfølgende fik jeg denne besked:

LYNHURTIGT vendte hun sit tankemønster og det resulterede i, at hun nu kan tage ud og spise UDEN at nægte sig selv noget som helst og uden at overspise. Sikke en frihed!

Jeg ser tendensen til at leve i askese og nægte sig selv rigtig mange fødevarer, hos mange kvinder der gerne vil tabe sig. Og problemet er, at den tankegang leder til overspisning.

Se videoen herunder og få selv en bedre forståelse for hvorfor din kost-strategi SKAL opfylde alle 3 behov. Og lad mig bare sige det som det er: Ingen strikse slankekure opfylder alle 3 behov.

I videoen får du blandt andet svar på:

  • Hvilke 3 behov skal maden opfylde?
  • Hvad sker der hvis ikke de er opfyldt?
  • Hvorfor kan du ikke opnå et varigt, succesfuldt vægttab uden at behovene opfyldes?

 

Hvis du har brug for hjælp til arbejdet med at lære at mærke din sult og mæthed, så er du altid velkommen til at kontakte mig og booke en uforpligtende samtale.

FÅ MIN GRATIS E-BOG “Elsk dig selv til vægttab”

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HAR DU "RYGRAD SOM EN REGNORM"? ⎮ Tag kontrollen tilbage!