STYRKETRÆNING TIL OVERKROPPEN

SÅDAN UNDGÅR JEG ÆDEFLIP & OVERSPISNING UNDER KARANTÆNEN

Dagens video er en snak om at undgå ædeflip og overspisning gennem accept, selvkærlighed og forståelse for egen situation.

Jeg deler min personlige oplevelse fra (indtil videre) 2 måneders lock-down og karantæne alene i min lejlighed i Dubai.

En ærlig snak om hvordan jeg selv, som tidligere overspiser, håndterer karantænen uden at falde tilbage i gamle mønstre og overspisingens onde cirkel. Jeg har ikke haft symptomer på overspisning siden 2017, men efter hele verden blev vendt på hovedet er jeg igen udfordret og jeg må hive fat i de teknikker og mindset-øvelser jeg til daglig hjælper mine klienter med at udvikle.

Det er hårdt og frustrerende men også spændende og lærerigt.

Hvordan tackler du den nye hverdag og de udfordringer der følger med?

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

STYRKETRÆNING TIL OVERKROPPEN