Corona-karantæne: Er jeg den eneste der føler, at jeg ikke er god nok?

Undgå overspisning & nyd dine favorit snacks med god samvittighed

Vil du også gerne undgå overspisning uden at skulle leve restriktivt og undvære den lækre aftensnack eller din favorit-chokolade?

Stærke cravings efter bestemte fødevarer kan være relateret til et problem med overspisning og selvværd og/eller de kan bunde i stress, kedsomhed, frustrationer, angst eller andre svære følelser.

Det går vi lidt let henover i dagens video, hvor jeg i stedet kommer med forslag til et komplet måltid der kan holde dig mæt og tilfreds, samt en masse lækre forslag til drikkevarer og snacks der kan stiller den lille sult når den melder sig, uden at give dårlig samvittighed.

Når vi gerne vil undgå overspisning handler det om at finde snacks med færre kalorier og større volumen, eller at spise små portioner af snacks med større kalorietæthed.
Det er simpelt, men ikke altid nemt at gøre i praksis.

Derfor hjælper jeg dig med ideer til begge dele i dagens video. Mine tips vil hjælpe dig med at undgå overspisning og dårlig samvittighed. Fra i dag og for altid!

Klik her for min opskrift på protein brownies med kun 4 ingredienser.

Når vi gerne vil opnå eller vedligeholde et vægttab er det nemlig vigtigt, at vi giver os selv plads til at nyde de ting, vi craver samtidig med, at vi har en strategi for at holde et fornuftigt kalorieindtag overall.

Vi kan komme lang med viljestyrke og restriktioner og det kan føles godt i en periode, men det er sjældent at det giver os et varigt resultat da for mange regler gør det svært at leve op til vores egne ambitioner. Når vi i stedet giver plads til fleksibilitet og blot orienterer os efter nogle få retningslinjer (ikke regler) er chancen for, at vi føler os succesfulde meget større og det motiverer os til, at blive ved. Det betyder også, at vi ikke skal gå igennem livet og lide afsavn til alle de ting vi godt kan lide. Win-win.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Corona-karantæne: Er jeg den eneste der føler, at jeg ikke er god nok?