GURKEMEJE LATTE ⎮ En varm og sødmefuld drik

STYRKETRÆNING TIL OVERKROPPEN

Styrketræning til overkroppen kan sagtens lade sig gøre, selvom fitnesscentrene fortsat holder lukket!

Dette klassiske hjemmetræningsprogram til overkroppen med kettlebells, håndvægte og elastikker er et godt bud!

styrketræning hjemme

Udover at være vores eneste mulighed lige nu, er hjemmetræning også både effektivt og tidsbesparende. Jeg har hjulpet mange kvinder med at komme i form KUN med hjemmetræning, både online og som at-home personlig træner her i Dubai hvor jeg har specialiseret mig i hjemmetræning gennem de sidste 4 år.

Med lidt simpelt og billigt udstyr kan du komme rigtig langt! I videoen nedenfor tager jeg dig igennem et klassisk træningsprogram med øvelser til overkroppen. Dette overkropsprogram er modificeret til at fungere perfekt hjemme på stuegulvet. Karantæne-style!

Styrketræning hjemme tilpasset dit niveau

Det er et styrketræningsprogram der kan let tilpasses dit niveau og træningsudstyr du har tilgængeligt. Juster blot antal sæt og gentagelser til dit træningsniveau og det udstyr du har til rådighed.

Progression (gør træningsprogrammet sværere)

Hvis du kan udføre alle de beskrevne sæt og gentagelser uden besvær og du ikke kan gå op i vægt, så tilføj flere gentagelser, kortere pauser eller flere sæt.

Regression (gør træningsprogrammet lettere)

Hvis du ikke kan udføre alle de beskrevne sæt og gentagelser med god teknik og ikke kan sænke vægten, så reducer antallet af gentagelser, hold længere pauser eller udfør færre sæt.

Prøv at skrue på én faktor ad gangen, indtil du rammer dét punkt hvor du bliver udfordret men kan udføre øvelserne med god teknik.

Udstyr til hjemmetræning:

Nedenfor er eksempler på det udstyr jeg bruger i min hjemmetræning. Alt udstyret til styrketræning hjemme kan bestilles online. Hvis du ikke vil investere i udstyr lige nu, så brug hvad du har i huset. En sportstaske fuld af tunge bøger & et par vandflasker er glimrende vægte. Har du ikke en elastik kan et par gamle nylonstrømper til nød bruges. Make it work!

Flere gratis hjemmetræningsprogrammer:

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GURKEMEJE LATTE ⎮ En varm og sødmefuld drik