Derfor har du taget på i vægt — selvom du prøver at tabe dig

5 balle øvelser med elastik (effektiv balle træning!)

Elastik træning kan være enormt effektivt! Jeg er især fortaler for elastiktræning, når det kommer til balleøvelser. Uanset om du leder efter elastik øvelser til hjemmetræningen eller du søger balleøvelser til opvarmning inden den tunge bentræning, så skal du prøve disse 5 balle øvelser med elastik!

 

balle øvelser med elastik

 

Hvem er dette træningsprogram til?

 

Træningsprogrammet er oplagt til hjemmetræning eller træning på ferien, da alt hvad du behøver er en elastik! Elastik øvelserne egner sig også perfekt som opvarmning og til at få god kontakt til ballerne inden din bentræning! Sidst men ikke mindst, så er elastik træning også effektivt som udtrætningsteknik når du virkelig vil udmatte ballerne efter din tunge bentræning.

 

Hvilken type elastik skal du bruge til din balletræning?

 

Hvis du er vant til at træne, så anbefaler jeg som udgangspunkt at du bruger en kraftig booty builder, så du kan få en god modstand.

 

Har du ikke så meget træningserfaring, kan det være nemmere at aktivere ballerne, hvis du ikke har en stor modstand fra elastikken. I så fald kan du bruge de mindre kraftige mini bands som modstand.

 

Det ene er ikke bedre end det andet, det gælder blot om at vælge den type elastik der passer til dig og din nuværende styrke og teknik, så du kan aktivere ballerne så præcist og effektivt som muligt.

 

Træningsprogram: Balle øvelser med elastik

 

Træningsprogrammet består som sagt af i alt fem øvelser. De kan laves samlet, som et komplet træningsprogram, eller du kan udvælge dine favoritter og kombinere dem med andre øvelser.

 

balle øvelser med elastik

 

Jeg ved, at det kan være svært at gennemskue hvordan øvelserne udføres, kun ud fra navnet. Derfor har jeg lavet en video hvor jeg gennemgår alle øvelserne for dig.

 

 

Andre træningsprogrammer med elastik

 

Ønsker du forslag til elastik træning for resten af kroppen, så kan jeg anbefale dette full body træningsprogram med elastik.

 

 

Personligt tilrettelagt hjemmetræningsprogram

 

Ønsker du et personligt tilrettelagt træningsprogram, der tager højde for dine mål, udfordringer og det udstyr som du har til rådighed?
Klik på linket og skriv dig op til en uforpligtende konsultation.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor har du taget på i vægt — selvom du prøver at tabe dig