TRÆNINGSPROGRAM / UGE 20

EN DAG PÅ KONTORET / TIRSDAGSTRÆNING

For English: Choose your language by Clicking on the “translate” flag in the top right corner of your screen.

– – – – – – – – –

img_4481

Har flyttet dagens kontor til min yndlings Starbucks i Jumeirah. Jeg kommer her næsten hver onsdag i min pause, og får som regel en venti low fat cappuccino (eller to…) og en lille yoghurt med “Mixed Berries & Granola”, som er low fat yoghurt med bærkompot og granola topping.

I dag ankom jeg ved frokosttid og derfor blev det også til en blandet salat med quinoa, broccoli & edamame bønner. Jeg optager naturligvis også lidt til søndagens vlog herinde!

Derudover skriver jeg på nogle blogindlæg, et indlæg til Revolution Fitness’ sociale medier, laver programmer til mine online klienter og svarer på mails…

Hvis i læste mandagens indlæg om med træningsprogrammet for Uge 20, kan jeg fortælle at tirsdagens træningspas i træningscenteret har gjort mig SÅ ØM!
Hvis jeg skal give et godt råd, så er det at man altid skal undgå at holde lange pauser fra træningen – for når man skal i gang igen, så gør det altid så pisse ondt…Æv.

Jeg havde til gengæld en rigtig god træning, faktisk. Jeg præsenterer programmet for jer her i dag, men hele træningsprogrammet inkl. video kommer i også i søndagens vlog. Fokus var på overkrop og jeg valgte øvelser der involverede flere muskelgrupper for at optimere tiden i træningscenteret.

Opvarmning: Motionscykel
10 x 2 min let (lvl 10) + 1 min hårdt (lvl 12)

Styrke:
A1: Leg assisted pull ups 3×10
A2: DB curl & press 3×10

B1: Recline rows 3×10
B2: Hand release push ups (overhead reach) 3×10
B3: Lateral raises 3×10

img_4475

Efter træning kørte jeg hjem for at nå et måltid mad, et bad og en middagslur inden dagens sidste 5 klienter.

Mit post-workout måltid bestod af pasta, grøntsager, pesto, ketchup samt en dåse tun. Og selvfølgelig en kold 7Up free :)
Jeg er rigtig glad for pasta og tun for tiden. Det er to fødevarer jeg ikke har spist i rigtig lang tid, og nu synes mine smagsløg åbenbart, at det er en rigtig god kombination. Og så er det nemt og billigt :)

img_3230

Jeg gør status over den forgangne uge hver onsdag, og sidste uge sluttede som min travleste arbejdsuge nogensinde som personlig træner. 42 sessioner har jeg afholdt. Hvis du er personlig træner, så ved du at 42 klienter på én uge er sådan relativt mange. Sjovt nok har det ikke føltes som en specielt hård uge, selvom jeg selvfølgelig har været i gang meget af tiden og haft nogle lange dage.

Jeg havde egentlig et mål om at nå at afholde 200 sessioner her i maj, men rigtig mange af mine klienter rejser desværre på ferie her i midten af maj, og i slutningen af maj starter Ramadanen hvor endnu flere af mine klienter vil holde pause fra træningen. Desværre! Jeg var ellers rigtig godt på vej til at nå målet. Dog håber jeg, at jeg stadig ender med en rekord-måned i antal afholde sessioner, og så går det nok alt sammen :)

Og med nogle mere stille og rolige uger foran mig har jeg også mere tid til at træne og nyde Dubais gode vejr. Og jeg kan give bloggen og min YouTube kanal lidt ekstra opmærksomhed :)

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

2 Kommentarer

 • Johanne

  Det er så inspirerende at følge med hos dig!
  Mht. det med at holde (for lange) pauser fra træningen, har jeg også lige gjort det. I fredags trænede jeg for første gang i 5 uger, og konklusionen om lørdagen var, at jeg ikke kommer til at holde 5 ugers træningsfri i gen. Var simpelthen for øm i kroppen. Haha..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Det er jeg rigtig glad for :) Haha, lige præcis, det er slet ikke sjovt jo!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TRÆNINGSPROGRAM / UGE 20