Juleaften i Dubai

Mine 4 fokuspunkter i 2017

Jeg har ikke været aktiv her på bloggen siden juledagene. Jeg har været fuldt optaget af at finde tilbage til glæden og drivkraften ved hård træning og den rette kost. Jeg kunne ikke vente til nytår med at komme tilbage til vanerne, så jeg startede d. 26.

collage

photo-29-12-2016-16-53-02

photo-28-12-2016-21-33-39

Men nu er det tid til at gøre status over året der er gået.
Alle siger at 2016 har været et skrækkeligt år, men for mig har det været det bedste år i mit liv! 2016 har kørt derudad med 1000 km/t og når alt kommer til alt, er jeg meget tilfreds med mine fremskridt. Men jeg har også nogle punkter, som jeg er dedikeret til at forbedre i 2017!

I starten af 2016 var jeg dedikeret til at forbedre min fysik, men jeg indså hurtigt, at for at afslutte min uddannelse på en tilfredsstillende måde, var jeg nødt til at ændre fokus. Det endte som bekendt med, at jeg i 2016 tog 8-9 kilo på men også blev klinisk fysioterapeut, nogle måneder senere professionsbachelor i fysioterapi og som om det ikke var nok fik jeg job i Dubai, så dagen efter min dimission sad jeg på et fly på vej til Mellemøsten (for første gang i mit liv btw)

Det sidste halve år har jeg arbejdet hårdt. Rigtig hårdt. Jeg elsker mit arbejde og jeg elsker at hjælpe mennesker med at blive sundere og gladere.
Det hårde arbejde har også betydet, at jeg nu har fået nogle ekstraopgaver i firmaet jeg er ansat hos. En forfremmelse, om man vil. Blandt andet skal jeg fremover – udover at hjælpe mine klienter med at forbedre deres sundhed og opnå deres mål – også fungere som mentor for mine nyansatte kollegaer, i den første periode af deres ansættelse.

Jeg ved gennem personlig erfaring at det kan være HÅRDT at flytte til et nyt land og arbejde på en ny måde, og jeg håber på, at jeg som mentor kan hjælpe mine kommende kollegaer med at få en endnu bedre start, både personligt og professionelt. Dét glæder jeg mig til!

Derudover vil jeg i 2017 igen dedikere mig til at forbedre min fysik. Jeg prøvede lidt halvhjertet her i slutningen af 2016, men det bliver mit hovedfokus i 2017. Jeg er klar nu og faktisk allerede i gang. Jeg er tilbage i det rette mindset og husker at løsningen sidder indeni. I hvordan jeg tænker om det jeg gør.

I stedet for at tænke at jeg “skal” spise efter min plan eller tænke at jeg “skal” træne, har jeg fundet tilbage til følelsen af at jeg VIL spise hvad der er på min plan – og intet andet – og at jeg VIL træne hårdere end nogensinde før!

Tidligere har ugentlige cheat meals været en vigtig del af alle mine diæter, men i 2017 vil jeg slippe dem.
Ikke at jeg aldrig vil røre en burger igen, men at det ikke længere skal være et ugentligt fokus for mig at bryde min diæt eller “forkæle” mig selv med noget der tager mig længere væk fra mit mål.

Jeg laver hvert år en liste over mine mål for det kommende år.
I år ser listen således ud:

  • Gennem diæt og træning opnå at den krop jeg virkelig ønsker og er tilfreds med
  • Fortsætte med at forbedre og udvikle mig professionelt
  • Få min privatøkonomi tilbage på rette spor, efter det dyreste halve år i mit liv
  • Opnå større tiltrækning, større følelsesmæssigt engagement og bedre kommunikation i romantiske forhold

Disse er mine 4 fokuspunkter i 2017.

Jeg skriver som sagt mine mål/fokuspunkter for det nye år ned til nytår hvert år, og har gjort det siden 2010. Og hvor vildt det end lyder, så opnår jeg altid langt størstedelen (eller alle) målsætningerne i det nye år. Det er et enormt magtfuldt redskab, og i nedenstående video kommer der en guide til hvordan du selv kan lave en lignende liste så det bliver en positiv drivkraft for dig i det kommende år (og derefter)

“Goals. There’s no telling what you can do when you get inspired by them. There’s no telling what you can do when you believe in them. And there’s no telling what will happen when you act upon them.” ~ Jim Rohn

Hvis du gerne vil motiveres til at forbedre dig i 2017, så kan jeg virkelig anbefale denne motivationsvideo med Tony Robbins.
I videoen argumenterer han for, hvorfor vi som nytårsfortsæt skal forsøge at forbedre os, fremfor at ændre os selv. Jeg er vild med budskabet!

 

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

2 Kommentarer

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Juleaften i Dubai