Q&A: Hvad vil i vide om mig & Dubai?

Snak om rutiner & Dagens træning

photo-20-10-2016-14-27-53

Jeg er endelig ved at komme ind i en god og fast rytme med arbejdet.
I gennemsnit ligger jeg på lidt over 30 PT sessioner om ugen, og det lykkes mig for det meste at have timerne lige efter hinanden i 2 blokke hen over dagen (morgen og aften). Søndag arbejder jeg kun fra efter frokost og fredag arbejder jeg kun indtil senest kl. 15, så selvom jeg arbejder 6 dage om ugen har jeg weekend fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag. Det er virkelig skønt!

Onsdag er ugens travleste dag med som regel 7-8 klienter (eller mere) samt et møde midt på dagen, og jeg arbejder som oftest fra 6 til 21 med kun ca. 3 timers reel pause midt på dagen. Og mit møde ligger altid i midten af pausen, så jeg kan ikke rigtig nå at træne eller tage hjem.

Jeg har for det meste god energi til foodprep og træning fra søndag-tirsdag, træningsfri eller kun cardio onsdag og så er jeg fuldstændig drænet for energi og lyst til sund mad og træning torsdag-lørdag.

Mit vægttabsprojekt går jo mildest talt rigtig dårligt hidtil (seneste status finder i her), så min coach og jeg har arbejdet på at justere i de nuværende programmer og rutiner, så jeg bedre kan holde fokus hele ugen igennem.

Én ændring er, at jeg nu bestiller måltider til 6 af ugens dage hos FuelUp som er et meal-prep firma her i Dubai. Maden er SÅ lækker og kvaliteten er i top. Det koster mig omkring 1100 kr. om ugen så det er ikke billigt, men hvis det kan holde mig “on track” med min kost og frigøre tid og overskud til andre ting tænker jeg, at det er det værd.

Derudover har min coach lavet en ekstra udgave af mit træningsprogram hvor hver træning kan gennemføres på ca. 1 time inkl. 10 min. opvarmning og 30 min cardio (det tog mig 1 time og 15 minutter i dag). Det gør det med at komme igennem træningen på de dage hvor jeg bare er TRÆT – eller simpelthen ikke har tiden – meget nemmere.

I dag trænede jeg bryst, skulder, ryg og triceps ud fra det nye program og sluttede af med 30 minutters incline intervaller på løbebåndet. Det tog som sagt 1 time og 15 minutter alt i alt, og jeg følte det var en super god træning med godt fokus trods træthed. Og jeg har i hvert fald trætte skuldre, boobs og triceps nu!

Programmet stod på:

Opvarmning: 1o min. crosstrainer

  • Superset 1:
    – Chest flyes i maskine 3×10
    – Alternating dumbbell crossover front raises 3×10
  • Superset 2:
    – Dips i maskine med vinkel på overkrop så jeg rammer både bryst og triceps 3×10-12
    – Dumbbell shoulder press 3×10
    (det var virkelig en led kombination!!)
  • Low row i maskine
  • Wide grip pull down
  • Scull Crushers

Cardio: Alt udføres på løbebånd med 6 km/t.

  • 5 min. 2,5% hældning
  • 5 min. 5,5% hældning
  • 10 x 1 min. hårdt med 1% stigning for hvert interval (6,5-15%) + 1 min let på 2,5%.
  • 2 min. 2,5% hældning

Relativt hårdt intervalprogram på løbebåndet, men helt bestemt overkommeligt. Niveauet kan let justeres ved enten at starte på en højere hældning eller ved at stoppe med at gå højere inden man når de 15%.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A: Hvad vil i vide om mig & Dubai?