Back on keto

Ketose kostplan ⎮ Deler min kostplan på 1800 kalorier

Jeg starter officielt på min ketose kostplan i morgen! Tænker at jeg vil give jer en day-by-day update med vægt, mine måltider og nogle ord om hvordan dagen har været. Hvad ville i synes om det?

ketose kostplan

I går og i dag kører jeg lidt mere high-fat/moderate-carb hvor jeg til morgenmad fik mit fremtidige ketose-morgenmåltid og derefter har spist mine tre måltider fra Fuel-Up tilsat lidt ekstra fedt i form af avocado og peanut butter.

Det er nok meget fint at glide ind i det over nogle dage fremfor at gå direkte fra almindelig kulhydrat/protein/low-fat og over på ketose kostplan.

Jeg ser ikke frem til de næste par dage. Jeg husker hvordan jeg fik det ret skidt (i en kort periode, but still) sidst jeg skulle i ketose. Læs mere om hvordan jeg oplevede det sidste gange i dette indlæg hvor jeg beskrev mine oplevelser efter første uge.

Min diæt denne gang er meget simpel, og de første to uger vil jeg ikke spise mælkeprodukter såsom ost, yoghurt og fløde. Dog får jeg måske lidt sødmælk i kaffen ind imellem og der indgår smør i min kostplan.

Her er et eksempel på min kostplan, som den cirka kommer til at se ud de første to uger som udgør Fase 1:

ketose kostplan 1800 kalorier

“Sild” kan være alle typer fedtholdig proteinkilde såsom (beef)bacon, fedtholdigt rødt kød, fisk eller fjerkræ. Personligt foretrækker jeg fede fisk og rødt kød, så det kommer nok primært til at være fra disse kilder at jeg får mine proteiner.

“Spinat/broccoli” kan være alle typer grønne ovenjordsgrøntsager, dog går jeg efter de mest fiberrige som spinat, broccoli og blomkål.

Jeg kommer desuden til at benytte rigeligt med salt, ZMA & Zero tabs for at holde min væskebalance optimal.

Derudover drikker jeg også BCAA under min træning for at give lidt ekstra energi når nu jeg kører næsten helt uden kulhydrat.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back on keto