Breakfast at 3 PM

Dubai, hjemve, diætstart & noget om min nye bil…

Photo 20-09-16 8 22 33 PM

I morges kl. 06 nåede jeg endelig frem til min lille lejlighed i Dubai.
Efter over 15 timers samlet ventetid og flyvetid og stort set ingen søvn var jeg godt træt, så hoppede nærmest på hovedet i seng og sov til kl. 13.

Lige siden jeg tog i lufthavnen i går, har jeg haft hjemve. Det har været helt overvældende at jeg allerede savner alle derhjemme så meget. Jeg tror måske det er fordi, jeg denne gang ikke ved hvornår jeg kommer hjem igen. Sidste gang vidste jeg, at jeg skulle hjem forbi efter blot to måneder. Men denne gang… Måske går der et halvt år. Jeg ved det ikke. Og kan godt mærke, at det gør ondt.

Jeg er ikke i tvivl om om jeg er det rigtige sted. Det her er min drøm, og jeg elsker (næsten) hvert øjeblik. Der begynder at komme styr på alle detaljerne hernede, jeg har fået opbygget en vennekreds og det går fantastisk på arbejdet. I dag fik jeg også en ny lejebil, en super sød lille Hyundai i10 som jeg allerede elsker at køre i! Jeg har også meldt mig ind i endnu et gym, Train Strenght & Fitness, som jeg har nævnt her på bloggen og Instagram før. Vanvittigt motiverende træningscenter og stedet hvor blandt andet Andrea Brazier træner ;)

Jeg havde også aftalt med mig selv og min coach Evie, at jeg ville starte på den nye kost- og træningsplan i dag, så selvom jeg ikke var helt på toppen pga. en blanding af forkølelse, jetlag og søvnunderskud har jeg nu været igennem næste hele første dag med træning og kostplan.

Jeg kører carb/calorie-cycling ligesom jeg gjorde da jeg trænede for at stille op i foråret, og planen er stadig, at nå under de 72 kilo inden 1. december.
I dag sagde vægten 84 kilo (!!!) men jeg ved at et par kilo af det det skyldes væske, så jeg regner med at det er cirka 10 kilo fedt der skal svedes af. Lige omkring 1 kilo om ugen. Det blir hårdt arbejde, men nu hvor alt andet stort set er på plads kan jeg endelig dedikere mig selv til den mentale udfordring det er, at komme i riiiiigtig god form. Lige nu har jeg ingen bikini fitness konkurrencer i sigte, men hele diæten og træningen køres med fokus på, at få min krop i konkurrenceform. Og så må vi se ;)

Morgenmaden her på min low-day er jeg allerede helt i krise over. Den består af en shake og 15 g. nødder. Av.

Photo 20-09-16 8 48 49 PM

Men det er heldigvis kun én dag ud af 3 i den cyklus jeg kører, så det skal nok gå.
Morgenmaden dagen efter (på min “high day”) er 60 g. havregryn, shake og nødder og jeg glæder mig allerede til at jeg skal have morgenmad i morgen.

Photo 20-09-16 8 49 25 PM
Proteinpulver: Her / Glutamin: Her / Shaker: Her / 2,2 l. vanddunk: Her (sponsoreret)

Nu vil jeg skynde mig ned i gymmet i min bygning og lave mine 30 minutters cardio, inden jeg hopper på hovedet i seng (klokken er lidt over 9 hernede nu). Uret ringer kl. 6 i morgen og så er det back to reality med dagens første klienter!

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

2 Kommentarer

 • Du er hammer sej! Jeg følger godt med på sidelinjen! Så dig på et tidspunkt i KBH, da jeg var et smut derovre. Blev så starstruck at jeg ikke turde at sige hej til dig (Abe-der-holder-sig-for-øjnene).

  Jeg håber sin hjemve snart går over! Savn er ikke en rar følelse :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Hvor er du sød, tusind tak! <3 Skulle du en dag se mig igen, må du endelig komme over og sige hej :D

   Og tak. Jeg håber og tror at den nok skal skal aftage. For ja, det er virkelig ikke en rar følelse :(

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Breakfast at 3 PM