"All I want is coffee, food and an open road" #FloridaRoadtrip

Breakfast at 3 PM

Jetlag er en bitch. I går gik jeg i seng kl. 02 og vågnede først omkring kl. 14.

Jeg håber virkelig at jeg når at vende min døgnrytme nogenlunde tilbage, inden jeg starter på arbejde i Dubai igen på onsdag men en klient fra kl. 6! Dubai er jo yderligere 2 timer foran i forhold til Florida, så det er 8 timers tidsforskel jeg forsøger at rette op på 5 dage… #heldoglykke

Jeg var super sulten da jeg vågnede. Skulle jo have afprøvet nogle flere af de nye lækkerier jeg har fået fra Bodylab så længe jeg har “fri leg” indtil diæten starter om et par dage.

Photo 17-09-16 2 58 23 PM

Jeg lavede først en kop kaffe og og brugte den nye Whey 100 Vanilla Milkshake til at lave “vaniljemælk” i stedet for at bruge almindelig mælk. Jeg brugte blot en smule koldt vand og en spiseskefuld pulver som jeg mixede grundigt i en shaker.

Morgenmaden blev en skål skyr blandet med et scoop Whey 100 Vanilla Milkshake og toppet med granola fra Irma samt bodylabs nye High Protein Crunch med White Chocolate Raspberry og 1 lille banan skåret i skiver.

Mums! Så nemt og simpelt, men super lækkert. Det smagte af dessert gjorde det! ;)

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

"All I want is coffee, food and an open road" #FloridaRoadtrip