Kom med på dag i mit Dubai-liv

Hvordan tackler jeg manglende træningsmotivation?

Billede 01-08-2016 20.48.11

(For english hit the “translate” button in the bar above)

Som jeg nævnte på min Instagram tidligere i dag, er min træningsmotivation ikke helt oppe og ringe pt.
Jeg sørger dog for at komme afsted og styrketræne de planlagte 4 dage om ugen, men i sidste uge fik jeg ikke klaret mine ekstra cardio-pas og samtidig fik jeg spist liiiidt for meget her i weekenden.
Ét refeed måltid blev til to dage med burger og Ben & Jerry til aftensmad…

Målet med min træning er jo pt. vægttab i forbindelse med “Project Fatloss” og desværre er det ret “normalt” for mig, at jeg undervejs får det sådan lidt stramt med det hele når jeg træner for vægttab. Jeg kan godt lide at lave cardio og spise fornuftigt, men savner altid mine tunge træninger og den ekstra energi det giver at få massere af mad. Og når jeg er stresset eller føler mig presset af andre ting, så forværrer det hele situationen.

Og ja, jeg er lidt træt i hovedet for tiden. Flytningen begynder at ramme mig rigtigt. Jeg er virkelig flyttet over 6000 km. væk og er helt på egen hånd i et nyt og fremmed land. Mange ting er stadig ikke i orden mht. lejlighed og visa og samtidig har jeg omkring 20 timer med klienter om ugen + kørsel rundt i hele byen. Og målet er at ramme 25-30 klient-timer om ugen, så jeg arbejder stadig lidt ekstra for at få fyldt kalenderen helt op. Det kræver meget energi og planlægning…

Jeg elsker at hjælpe mennesker og jeg elsker mit job som træner og online coach, det er der slet ingen tvivl om. Og en 30-35 timers arbejdsuge kan man ikke klage over hernede, hvor folk i almindelighed arbejder 9-10 timer om dagen. Det kræver bare lidt tilvænning for mig, der er vant til en fuld arbejdsuge på omkring 15 timer med klienter i centeret og så måske et par timer dagligt med mails til online klienter. Derudover har jeg jo tidligere haft skolen oveni, og den stress har jeg ikke længere, men det var alligevel noget fleksibilitet over studielivet som man bare ikke har i et fuldtidsjob.

Summa summarum: Jeg er lidt presset på overskud men vil gerne have kroppen i form alligevel! Den situation er jeg nok ikke den eneste der er i ;)

For at lokke mig selv til træning sørger jeg for, at mine træningspas er forholdsvist hurtigt overståede og lette at gå til. Jeg designer dem så “lette” at jeg ikke kan bruge træthed som en undskyldning, for jeg VED at jeg kan komme igennem dem, ligegyldigt hvor træt jeg er. På den måde bliver træningen en lidt mindre uoverkommelig ting, men noget jeg ved er hurtigt overstået og som jeg får en skøn følelse af efter! Og når jeg først er  gået i gang, finder jeg alligevel tit lysten og overskuddet til lige at lave liiidt mere.

I dag var sådan en dag. Inden jeg startede var jeg ekstra demotiveret, og lod derfor mig selv træne lige præcis det jeg havde lyst til.
Det blev booty & baglår, men endte med også at smide en god omgang mave og HIIT på også.

Programmet var alligevel overstået på under 1 time og så således ud:

  • Opvarmning: 15 min. incline walk 5,5% og 6 km/t.
  • Liggende single leg leg curl 3×10
  • Glute kick back i maskine 3×10
  • Superset:
    – Abduktion i maskine 3×20
    – Adduktion i maskine 3×20
  • Triset:
    – Horizontal scissors 3×20
    – Side lying crunches 3×10
    – Goblet squats m. sideløft 3×20
  • Superset:
    – Bicycle crunches 3×20
    – Crunches 3×20
  • HIIT på løbebånd:
    – 2 min gang 5,5% og 6 km/t
    – 5 x 30 sek 5,5% hældning og 12,5-14,5 km/t + 30 sek. pause (øger med 0,5 km/t for hvert interval)
    – 5 x 20 sek 5,5% hældning og 15-17 km/t + 40 sek. pause (øger med 0,5 km/t for hvert interval)
    – 2 min gang 5,5% og 6 km/t

Done! Lækker, hurtig og hård træning der ramte lige hvor den skulle!
Efter træning belønnede jeg endda mig selv med en frisklavet og iskold chokolade proteinshake fra fitnesscenterets café til køreturen hjem. Det syntes jeg, at jeg havde fortjent ;)

Billede 01-08-2016 19.21.11

4 Kommentarer

  • Simone

    Hej A

    Sender dig lige en kæmpe krammer – både fordi du er pisse sej og så også fordi jeg kender den der følelse af mindre frihed når man starter fuldtid efter studie. Dét er hårdt – og noget man skal vænne sig til.

    Du er skøn ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Super fedt indlæg! Jeg kender følelsen af den manglende motivation i perioder, så det er fedt at høre, at du har det på samme måde og hvordan, du tackler det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Hej søde Stine
      Tusind tak for din kommentar. Ja, sådan har vi det nok alle sammen lidt ind imellem. Det handler heldigvis bare om at tackle den på den rigtige måde, så skal lysten nok vende tilbage :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med på dag i mit Dubai-liv