Mit program: Booty & abs

Jeg havde lagt store planer for 2016…

Jeg skulle i bikinien og stiletterne igen. Planen var, at stille op til Danish Open, Oslo Grand Prix og Sweden Grand Prix i marts og april.

Samtidig skulle jeg her i januar afslutte mit sidste kliniske forløb og dermed blive uddannet Klinisk Fysioterapeut, og derefter i gang med min bachelor, som jeg afleverer og forsvarer i juni.

Derudover skulle jeg også forlade mit job som personlig træner i Fitness World, for i stedet at gå 100% selvstændig som personlig træner i Vesterbronx Gym pr. 1/3.

Min motivation for at skulle i bikinien igen var skyhøj, og diæten startede roligt op, langt ude fra konkurrencen. Kroppen reagerede godt, jeg var glad og glædede mig til scenen! Men efter nytår blev det tydeligt, at når jeg lagde det nødvendige fokus på diæten og træningen, så var det min kliniske undervisning & mine bachelor-forberedelser der måtte betale prisen.

 photo C1029238-40A8-4ED3-9FFD-BF7778532753_zps6sgdkhwp.jpg

Efter at have mærket efter og talt det hele igennem med min coach, har jeg derfor besluttet ikke at gå på scenen i foråret 2016.

Sådan en beslutning er naturligvis hård at tage. Jeg har før taget den pga. min helbred, men denne gang er det et valg baseret på ønsket om at være velovervejet og fornuftig og kunne give både uddannelse og konkurrencer 100% fokus. Jeg ønsker ikke blot at give 50% til hver, så er der intet af det der bliver godt.

Min bachelor får jeg ikke chancen for at skrive igen, og selvom det er hårdt at konkurrere, er det noget jeg gør som min hobby, og der er ingen reel grund til at det skal være lige nu at jeg træder på scenen igen!

Så selvom jeg føler at det er virkelig træls, har jeg truffet den mest fornuftige beslutning. Scenen må vente til foråret 2017 og 2016 bliver dedikeret til min bachelor og mit arbejde.

Indtil næste diæt starter er målet, at holde en rigtig god off-season form. Mit ønske er at ligge på 14-15% året rundt. Det er en del lavere end hvad min krop naturligt ønsker, og det kommer til at kræve, at jeg fortsætter på diæt og med at lave vedligeholdelses-cardio næsten dagligt.

Jeg har i forrige uge holdt næsten helt fri fra træning og kostplan (3*styrketræning og 1*løb blev det til) og kan allerede se, at jeg har taget på. Jeg havde min eksamen i sidste uge, og oveni var jeg ret træt og ked af nogle ting, så mentalt havde jeg virkelig brug for dette “break”. Men nu er jeg tilbage på en fornuftig kostplan og starter også med at følge mit træningsprogram igen, så jeg skulle hurtigt være tilbage til udgangspunktet der var en fedtprocent på 15,5%.

Hvad er planerne for fremtiden?
Jeg har mange planer, og kommer bestemt ikke til at kede mig, blot fordi konkurrencerne udskydes i et år.

Jeg fortsætter hos min coach og vi fortsætter med at forme på kroppen, så symmetrien forhåbentlig spiller endnu bedre til næste forår. Planen er scenen i foråret 2017 i stedet. Stadig i bikini fitness.

Desuden starter jeg op i Crossfit Copenhagen igen, og på søndag begynder jeg på et 8-ugers vægtløftnings-forløb hos Barbell Lab 2 gange om ugen. Til efteråret regner jeg også med at løbe halvmarathon igen, for 6 år i træk :)

Og så starter jeg som sagt som personlig træner i Vesterbronx Gym fra 1. marta 2016! Så jeg håber også at bruge en hel masse timer her, sammen med en masse både nye og gamle klienter! :)

Jeg elsker min træning, elsker at teste og udfordre mig selv med forskellige discipliner, og jeg elsker at hjælpe andre med at finde selvtillid og glæde i træningen! :)
Udfordringen for mig, i forbindelse med mit mål om at holde en lav fedtprocent året rundt, ligger i kosten. Så på dén front, vil jeg arbejde med at gøre mine portionsstørrelser mindre, og med at mærke min krop og min mæthed. Og måske reducere mit burger-forbrug en anelse… (but hey, you gotta live a little!)

Og så skal jeg jo også skrive den der bachelor, så jeg endelig kan afslutte mit studie og kalde mig for færdiguddannet fysioterapeut. Det glæder jeg mig også til :)

Jeg håber, at rigtig mange af jer fortsat har lyst til at følge med, selvom det alligevel ikke bliver i 2016, at jeg hopper på scenen. Jeg fortsætter i hvert fald med at dele min livsstil med jer…

 photo 60ACFECD-A38F-4308-8064-B5804D18E23C_zpsiq1kfzey.jpg
 photo 6FCC0C96-B0F0-44A1-A411-B65312E9B82E_zpswbuaerpg.jpg
 photo D8A38139-F140-49EF-A987-70BF8B00FC06_zpsoyx9lnpl.jpg

9 Kommentarer

 • Johanne

  Jeg synes, det er en flot beslutning, go det er sejt, du er så fornuftig og så velovervejet. Selvfølgelig vil jeg forsat følge dig, for jeg kan godt lide at læse med hos dig, og jeg synes, du skriver relevante og gode blogindlæg.
  Held og lykke alle dine planer i fremtiden. De lyder rigtig spændende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Det er jeg rigtig glad for at høre. Tusind tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A.

  Stærk og fuldstændig forståelig prioritering! Seje, seje kvinde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til fortsat at følge med… Og selvom det er svært, synes jeg det er så sejt, at du har taget beslutningen om at satse på færre ting… SÅ bliver der netop også tid til at nyde det lidt… og ikke bare halse bagefter livet :-)
  – jeg elsker for øvrigt de træningsprogrammer du deler… hiver dem frem, når jeg selv lige er lidt idéforladt eller bare gerne vil “guides” – Tak!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Lige præcis. Dejligt at du fortsat vil følge med :)
   Jeg er rigtig glad for at høre, at du kan bruge træningsprogrammerne jeg lægger ud! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Hej Amanda.
  Kunne du lave et opslag som omhandler priser og info om personlig træning hos dig når du starter i Vesterbronx Gym?
  Kh Rie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg vil også rigtig gerne høre om mulighederne for at træne hos dig på Vesterbro!
  Priser osv. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit program: Booty & abs