Peak week: Dag 3

Peak week: Dag 4

Vægten har stået stille fra i går til i dag. Til gengæld føler jeg mig meget mere “fyldt ud” her til morgen. Det er perfekt.

 photo 9A5768E4-BAA2-46AC-9BB3-7E89E1DED0D9_zpslhsghuau.jpg

Med lidt små-justeringer følger jeg derfor planen, for at presse det sidste overskydende kulhydrat ud af kroppen, inden jeg begynder at fylde op igen fredag/lørdag.

Makroerne for i dag bliver:
Kalorier: 1667
Protein: 203 g.
Kulhydrat: 128 g.
Fedt: 46 g.

Det er cirka halvt kulhydratindtag i forhold til hvad jeg har været vant til, men mon ikke jeg lige klarer det en enkelt dag ;)

Cardioen blev klaret med 30 minutters gåtur fra morgenstunden, og nu har jeg lige spist min dejlige morgengrød (50 g. havregryn, 300 g. æggehvider + 1/2 grapefrugt ved siden af) og drukket en stor kop kaffe.

Om et par timer står den på 10 minutters yderligere cardio, samt 40 minutters let cirkeltræning til overkroppen. Derefter får jeg mine sidste carbs for i dag: 250 g. sød kartoffel med kylling og grønne asparges til.

Resten af dagen står den på asparges, agurk, laks, kylling og kokosolie. Og masser af vand, te og lidt Pepsi Max :)

I morgen vil jeg gerne at vægten er under de 68 kilo! :)

 photo 5A325246-89B0-4F5C-8DA5-DAEDF4E8E8A9_zpsjw97zjaq.jpg
Var et smut i H&M i går, for at shoppe lidt tøj til backstage. Blandt andet disse gyselige slippers :D Men tror jeg bliver glad for at have noget nemt at tage på fødderne. Og så kan jeg bare smide dem ud bagefter, når de alligevel er blevet ødelagt af farven.

1 Kommentar

  • Christina

    Jeg synes simpelthen du er imponerende! Du sætter dig bare noget for, og så gør du det. Easy as that. Jeg har fulgt dig længe, og er blown away af din determination og styrke. Det er simpelthen for sejt! Det er meget fascinerende, at mad (lader til at være) er noget du bare justerer på, og på den måde opnår dit mål. Forstår du? Ville ønske mit forhold til mad var så ukompliceret, at man bare kan sige: “nu spiser jeg sådan her” og så bliver det bare sådan. Jeg ved det ikke.. Er bare imponeret over simpliciteten :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Peak week: Dag 3