Dagens træning: Ryggen fik tæsk!

Peak week: Dag 3

Alt er godt og jeg har det fantastisk :)

Jeg vågnede i dag op til en morgenvægt der sagde 68,4 kilo og en talje der målet blot 63 cm. :) Der er nu 4 dage til Loaded Cup, og jeg er blot 400 gram fra hvad jeg forestillede mig skulle være min scenevægt! Jeg ønsker at ramme mellem 67-68 kilo på dagen.
Føler mig næsten så klar som jeg kan blive, og er begejstret over at jeg har SÅ meget overskud og at kroppen reagerer så godt.

 photo 836B5571-F271-40E1-93FF-DAAEE4165DED_zpsmofydfhn.jpg

Allerede i går aftes, besluttede jeg, at jeg var nødt til at sætte mine kalorier lidt op, da jeg simpelthen taber mig for hurtigt. Skal jo gerne toppe på søndag, og ikke før! Derfor endte jeg med at afvige fra planen, ved at tilføre et ekstra måltid på 250 kalorier. Kalorierne er i form af protein og fedt (kylling, kokosolie, agurk).

Har du ikke læst indlægget med min plan for peak week finder du det lige her.

Derudover lader jeg onsdagen være identisk med tirsdagen, i stedet for at skære ned som jeg ellers have planlagt. Dermed ligger jeg på et indtag omkring 2000 kalorier begge dage. Alt efter hvad vægten og formen siger i morgen, følger jeg enten planen for torsdag (1500 kalorier og lavere kulhydratindtag) eller tager endnu en dag som tirsdag/onsdag (2000 kalorier/lidt ekstra carbs).

Ps. Min mail er nede fra nu og frem til engang i morgen pga. vedligeholdelse af mailserveren. I kan sagtens sende mig mails i den periode, bare i ikke forventer svar før jeg er på igen.

5 Kommentarer

  • heidi

    Hold nu helt K***

    Du er da så sprød. Har siddet med tilbagetrukket åndedrag længe og været så bange for du blev syg som du har døjet med de forgåenden gange. Men er du gal det spiller. LÆKKERMÅS.
    Det er helt vildt så meget der er sket. og hvor er det fedt du undgår vædskeudtømning. jeg tror der gik 7 mdr før min krop var normal efter det stunt. og det ligner heller ikke lige at du kommer til at mangle det. Jeg hepper på dig. højt

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Tusind tak sødeste Heidi! Jeg var selv nervøs for det en overgang, men det virker heldigvis til, at immunforsvaret har klaret turen! :)
      Og ja, det er jeg også virkelig glad for at jeg undgår! Tror det gør det en hel del nemmere at holde en pæn form efterfølgende at man ikke skal igennem dén tur :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morten

    Wow, det kan ikke undgås at siges uden et smil. det ser godt ud..;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Ryggen fik tæsk!