Dagens træning

Træls torsdag

Jeg vågnede op til hovedpine, snotnæse og ondt i halsen, og vidste allerede der, at mit planlagte PR i dødløft måske ikke ville ske.. :(

 photo 9A6891C5-FC53-4565-8524-64EDC4A6891C.png_zpshfgdvvgb.jpeg

Kroppen føltes ok til eftermiddag, ingen feber og kun minimal hovedpine og forkølelse, så vurderede at jeg godt kunne træne. Desværre blev det langt fra til en PR, og måtte nøjes med at løfte 105 kilo (tidl. 1RM er 120 kilo) og arbejde med teknikken i mit opspænd i stedet. Lidt øv, for jeg havde forventet mere, efter mit 75 kilos frontsquat i mandags…

 photo 74879C9D-8B06-4C47-89F1-AA912542440E.png_zpsfnjp9xar.jpeg

Formen er desuden helt hen i vejret i dag. Jeg synes jeg er væskefyldt (formentlig pga. sygdom) og generelt bare ikke super godt tilpas. Hovedpine og en næse der er øm efter 1000 pudsninger, gør det heller ikke meget bedre… Øv!

 photo F99B9224-4E86-4284-A9BA-C5E8E4546E02_zpsp5sxnyma.jpg

Generelt ser det jo nok ok ud, prøver jeg at fortælle mig selv. Men alle markeringer er væk og har fået en stor “væskepude” midt på maven, som ikke plejer at være der… Åh, jeg hader denne tid lige op til konkurrence, hvor man bliver så kritisk omkring alt!

I morgen har jeg heldigvis en kort dag i praktik og skal ikke på arbejde. Det samme gælder lørdag og søndag, hvor jeg for en gangs skyld har helt fri! Der skal slappes af og lades op i denne weekend, så jeg kan komme tilbage for sparke røv for fuld kraft i næste uge!

Kun 4 uger mere på diæt, så er det hele overstået. Jeg skal ikke falde af på den her til sidst, for formen skal stadig fintunes og der er meget der skal strammes til endnu, så håber snart jeg er klar igen!

Nu vil jeg ud og gå en lang aftentur, inden jeg skal ind og putte med min kære dyne <3

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

1 Kommentar

  • Kicki ;)

    Du er blevet så fin smukke.. Hold op der er sket meget siden jeg så dig for 2 uger siden <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Dagens træning