25% rabat hos MyProtein - kun i dag!

Sidste bentræning inden Loaded Cup!

 photo 726FCC46-4991-4DF0-AB31-25AF5FB3A88C_zpsv8xsmhgd.jpg

Så kom jeg igennem min sidste bentræning inden Loaded Cup! :D
Efter en lang dag med poseringsseminar, valgte jeg at lade programmet have karakter af noget cirkel-træning, og den bestod derfor af superset og minimale pauser. Fokus var rent glutes og hammies, som er noget af det en bikini-pige aldrig kan træne for meget! ;)

Da det jo er sidste bentræning inden konkurrence, og jeg begynder at skulle tænke på at lade kroppen slippe lidt væske, kørte jeg med ca. 80% af mine normale vægt, og jeg holdt mig langt fra failure. Det var ren “pump”, for at få pulsen op, forbrændt nogle kalorier og stimuleret musklerne lidt, så der kan blive trukket nogle carbs ind de rette steder!

Workouten bestod af 3 supersets, dvs. 2 øvelser som udføres lige efter hinanden.
Som sagt, skal pausene være minimale. Undgå så vidt muligt også at holde pause mellem hvert superset, men gå direkte fra sidste øvelse tilbage til den første, indtil du har været igennem alle 5 runder.

Der sluttes af med 3 sæt One-leg glute bridge, gerne med foden oppe på en stepbænk, for at øge range of motion – det forudsætter selvfølgelig at du har styrken og stabiliteten til dette, da der gør øvelsen lidt mere avanceret. Igen holdes der ikke pause imellem de tre sæt. Det ene ben holder pause når det andet arbejder, indtil vi er igennem! ;)

Workouten:

1: 5 runder
– Romanian Deadlift x 10
– Glute bridges x15

2: 5 runder
– Step-up x10
– Leg curl x15

3: 3 runder
– X-band walk x skridt 20 hver vej
– 1/2 burpees x 10

4: 3 set
-One leg glute bridge x 8 reps (skiftevis i hø/ve ben)

 photo 61D35FE0-FD2A-452E-AC13-7EBE39788FA8_zpsbhpfokqo.jpg

Færdig arbejde! Fantastisk pump in tha glutes! :D
Næste gang det sker, er på konkurrencedagen… Can’t wait!!!

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

2 Kommentarer

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

25% rabat hos MyProtein - kun i dag!