Diæt: 17. status

Nemme proteinpandekager uden proteinpulver

Opskrift på nemme og lækre proteinpandekager uden proteinpulver. Disse pandekager med banan er perfekte til morgenmaden lørdag morgen, som dessert eller en hurtig, sund snack. Oveni er det verdens nemmeste pandekageopskrift!

 

proteinpandekager uden proteinpulver

 

Proteinpandekagerne er lavet med simple ingredienser såsom banan, æg og havregryn. Opskriften er laktosefri og vælger du glutenfrie havregryn, så er opskriften glutenfri.

Jeg kan godt lide at give pandekagerne ekstra sødme ved at tilsætte sukrin, sødemiddel, honning eller sukker, men bananerne og krydderierne bidrager med sødme i sig selv, så dette kan sagtens udelades.

Der er ikke brug for proteinpulver i denne opskrift, men du er naturligvis velkommen til at tilføje det, hvis du ønsker. Bemærk dog, at det kan gøre proteinpandekagerne lidt mere tørre. Følger du opskriften som den er, er du garanteret saftige, bløde pandekager.

 

Opskrift: Proteinpandekager uden proteinpulver

 

 

proteinpandekager uden proteinpulver

 

Serveringsforslag

 

Pandekagerne kan serveres på alle tænkelige måder. Kun fantasien sætter grænser!

Prøv for eksempel at serveres dem med frisk mango og vaniljeis.

Jeg er personligt vild med at servere pandekagerne enten strøet med sukker, med flødeskum og syltetøj, nutella og friske bananskiver eller med lidt friske jordbær på. Du kan næsten ikke gå galt i byen.

Og ja, de kan også sagtens medbringes som snack og spises som de er.

Velbekomme!

3 Kommentarer

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diæt: 17. status