Dagens træning

Diæt: 17. status

 photo CFDE90B3-50B8-4BE7-BE78-0660049DD9F9_zpszbgexqqq.jpg

Vægten har taget et kæmpe ryk og siger i dag 73,2 kg. LANGT under ugens mål om at komme under 74 kilo, og hele 1,8 kilo lavere end i sidste uge :D

SÅ dejligt, efter at den har stået stille i nogle uger.
Jeg siger jo altid, at vægten kan man ikke stole på, og at jeg ikke er nervøs over at vægten ikke flytter sig, fordi jeg kan SE udviklingen, og det passer til dels også ;) Men samtidig er det bare rart at få bekræftet helt objektivt at ja, det går den rette vej! Det er her vægten kommer ind for mig :)

Jeg kører jo hele forløbet selv (har selvfølgelig nogle betroede mennesker jeg kan sparre lidt med, så jeg ikke bliver helt skør) og har ingen interesse i at køre min diæt hverken for hårdt eller for blødt på noget tidspunkt. Vægten bruger jeg til at vurdere tempoet og hvor langt jeg er fra målet, da jeg har en idé om at jeg skal ned på ca. 67-68 kilo til scenen.
I 2013 vejede jeg 70 kilo på scenen, og ca. 18 dage før DM i 2013 lå jeg her lige over de 73 kilo.
Min form er i år langt bedre, og jeg har ca. dobbelt så lang tid til at arbejde med kroppen, så føler at jeg ligger det rette sted.

Det er ingen hemmelighed at jeg skal være en del mere hakket til Loaded end jeg er nu, men med 6 uger foran mig, så tror jeg nok at jeg skal nå det hele! :)

 photo FDF3417A-A296-4D7F-80A4-1E5775B0D102_zpslpu2ihjr.jpg

3 Kommentarer

 • Anne Sofie

  Tillykke med de flotte resultater!! (:
  Jeg har et spørgsmål ang. træning, som jeg håber, du måske kan hjælpe med.
  Jeg har gennem de sidste 3-4 år løbet 4-5 gange om ugen. Jeg er for nylig blevet opereret i foden og må de næste mange måneder ikke belaste den – ergo ingen løb, crosstrainer osv. Har du forslag til, hvordan man kan udøve en form for cardio, hvor foden ikke belastet?
  Og hvad med ben og balle øvelser? Squat er jo desværre heller ikke en mulighed.
  På forhånd mange tak for din hjælp og god lørdag (hils sushien (; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anina

  Du ser simpelthen helt vild fantastisk ud – er misundelig ;) :)
  Jeg tænkte på om man måtte se “en dag i mad” for dig på en almindelig dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning