Dagens træning

Min 25. fødselsdag

IMG_4994.JPG

I dag fyldte jeg et kvart århundrede!

Jeg har altid haft det sådan, at når man er 25, så er man voksen. Og for 5-10 år siden, var jeg helt overbevist om, at jeg på nuværende tidspunkt ville være helt etableret med mand og børn og det hele. Haha! ;) Sådan er det jo ikke helt gået! Men kunne egentlig ikke ønske mig mit liv på nogen anden måde, end sådan som det er lige nu, så det er måske meget godt.

Desuden har ingen i min omgangskreds haft lyst til at give mig kanel i dag. Og så er det slet ikke været så slemt at fylde 25 :)

Jeg startede dagen kl, 9, med en Hero WOD i Crossfit Copenhagen.
D. 3. januar 2013 mistede oversergent René Brink Jakobsen livet i Afghanistan, og denne WOD er lavet til ære for ham. Det er en typisk ting i crossfit, at de rigtig hårde, lange workouts navngives efter soldater, der har mistet livet i krig. Denne Hero WOD er dog den første, der er lavet til ære for en dansk soldat, som har mistet livet.
Og nu hvor det hele endda udspillede sig på min fødselsdag, så syntes jeg det var en meget passende måde at starte dagen på…

WOD’en:

IMG_5047.PNG

Vi kunne ikke komme til at løbe i dag, så i stedet for løb blev det 400 meter roning. Desuden skalerede jeg lidt ned, og brugte en elastik til mine pull ups.

Vi havde en timecap på 33 minutter, og jeg manglede 4 burpees for at gennemføre indenfor denne tid. Liiiidt ærgeligt at vi ikke havde bare 1 min. længere, så jeg kunne have fået en rigtig tid, og lidt flere fra holdet kunne have gennemført! Det var de færreste der nåede igennem. Det var en lang og hård, men fed workout, der virkelig stillede krav til konditionen, og også lidt til taktik, så man ikke gik død efter de første 2-3 runder.

Efter træning stod den først på brunchdate med nogle skønne veninder, derefter kaffe og kage med min mor, og til sidst sushidate med min gode ven. I dag var nemlig også allersidste “frie” spisedag indtil efter Loaded Cup, så jeg har ikke holdt mig tilbage ;)

IMG_5046.JPG

Fremover bliver mine spisedage også faste med måling, vejning og foodprep, præcis som hverdagene. Dog er der stadig plads til et ugentligt sushimåltid en tid endnu – heldigvis! ;)

Nu vil jeg nyde et sidste stykke kage inden sengen kalder. I morgen tidlig står den på en skuldertræning efterfulgt af 5 timers arbejde med fantastiske PT-kunder, efterfulgt af ro-intervaller, en times mobilitetstræning og til sidst eksamenslæsning og foodprep.

Ferien er slut og nu er det GAMETIME! Jeg er SÅ klar! :)

4 Kommentarer

 • Nastassja

  Kæmpe tillykke, lyder som en dejlig dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Tusind tak! Det var det helt bestemt også :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Stort tillykke med fødseldagen!
  Tak for en virkelig inspirerende blog, som jeg trofast følger. Ser frem til at følge din vej til scenen igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Tusind tak! :D
   Dejligt at du kan lide bloggen og følger med, frem imod scenen :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning