Mine 5 bedste råd til at holde motivationen: Nr 5

Dagens træning

Jeg er ikke stolt af at indrømme det, men har haft 2. dags tømmermænd hele dagen i dag. Alligevel har jeg klaret dagens 2 træningspas i ok fin stil :)

IMG_5040.PNG

Morgencardioen bestod af 20 x 45:15 sek. intervaller på løbebåndet, plus naturligvis opvarmning og cooldown. Tempoet i intervallerne hed 12,5 km/t. med 2,5% hældning, og i pausen sprang jeg af båndet. Målet under de næste 3 måneders diæt er at øge mit løbetempo i intervallerne markant.

Aftenens træning stod først på en times (power) snatch på VL-hold i Crossfit Copenhagen.
Og her lykkedes det mig at snatche 35 kilo, hvilket er ny PR og en af mine målsætninger for året! Dejlig start på 2015 ;)

IMG_5037.PNG

Jeg har virkelig svært ved at få teknikken i snatch til at sidde, og har kæmpet med de 35 kilo i laaaang tid. Så selvom det ikke lyder af meget, er det lidt af en milepæl for mig, at det endelig lykkedes :)

Efter timen valgte jeg at arbejde lidt videre med nogle at mine svage sider.

Derfor stod den først på 6×6 tempo overhead squat med 25 kg. i tempo 4-4-x-1, hvilket betyder at jeg brugte 4 sekunder på vejen ned, holdt 4 sek. pause i bunden, kommer eksplosivt op og har 1 sek. pause på toppen, inden næste gentagelse.

Til sidst sluttede jeg af med 5×5 50 kg. snatch grip dødløft on the minute. Det krævede de allersidste kræfter jeg havde i øvre ryg og i mit greb, og fik også pulsen lidt op.

Det har været en god fredag, og jeg kan mærke at dette år bliver helt specielt!

IMG_5039.PNG

4 Kommentarer

 • T

  Hvilket center var VL-træning og hvem er træneren? Det lyder virkelig fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Det er i Trykkeriet (Crossfit Copenhagen) og træneren i dag hed Rasmus Tolstrup. Det er super fedt! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • carina

  super flot figur;) kan du fortælle mig om det er ok at bruge kunstige sødemidler?har en extrem sød tand;)man hører jo alt muligt om cancer hos rotter etc.god weekend;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Louise

   Ifølge en stor EU-rapport er sødemidlet aspartam helt ufarligt, så længe man holder sig indenfor de anbefalede mængder :)
   Læs fx. en opsummering i denne pressemeddelelse fra EFSA (European Food Safety Authority): http://www.efsa.europa.eu/en/press/news/131210.htm

   Og mange tak! :) Du må også have en skøn weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 5 bedste råd til at holde motivationen: Nr 5