Den kommende træningsuge

Ugens første træning

IMG_4095.JPG
Top: Nike – Tights: Nike – Hårbånd: H&M

Så er ugens første træningspas overstået, helt i tråd med planen for ugen.

WOD’en, der er på programmet i dag, er lige præcis sådan en, som jeg hader allermest i hele verden: Ingen vægtstænger, næsten udelukkende kropsvægtøvelser og alt alt alt for mange burpees. Det var 23 minutter og 14 sekunder i helvede!

Men jeg kom igennem! Endda i ret fin stil, hvis jeg selv skal sige det. Satte en pace jeg kunne holde hele vejen, og kørte det meste uden pauser. Kun ved wallballs og swings tog jeg nogle korte (ca. 5 sek.) pauser, når jeg begyndte at syre til. Snød dog også lidt og brugte en grøn wallball – men hey, når man skal lave HUNDREDE wallballs som start, og lidt senere HALVFJERDS burpees (!), så synes jeg det er fair at tilpasse belastningen lidt ;)

IMG_4088.JPG

Det var i hvert fald en hård start på dagen, og jeg glæder mig virkelig til aftenens træning, som kommer til at bestå af få, men TUNGE, frontsquats – det er meget mere mig :)

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ navnetraek_sort

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Den kommende træningsuge