Lidt søndagslæsning om kvinder og muskelopbygning

Dagens træning

Pyh, sikke en dag…

Først stod den på en WOD i CFC fra morgenstunden :) Den indeholdt dødløft i 5 set á 4 gentagelser (kørte dem relativt lette på 85 kg), og derefter en 15 min. partner-AMRAP med 10 burpees og 2×10 one-arm DB thrusters (10 kg. DB) – jeg nåede 5 runder…

Derfra cyklede jeg direkte fra Nordvest til Søborg, for at arbejde lidt. Og da jeg fik fri gik turen (på cykel) helt ud til min kære mutti på Amager. Og hjem igen. Det er sammenlagt blevet til 20 km. på cyklen i dag, hvis ikke mere. Og føøøøj det var et træls cykel-vejr, hahaha!

IMG_4917.JPG

Da jeg endelig kom hjem her til eftermiddag, var der ikke tid til at smække benene op, for jeg skulle jo også liiiige nå mandagens frontsquats. Jeg ville gerne have squattet tungt, men kroppen var TRÆT, så holdt den på 8 lette set á 3 gentagelser med 55 kg… Og sluttede af med lidt accessoriske øvelser til haser, glut. max og glut. med ;)

Selvom intet i dag var maksimalt arbejde, så har det været en skøn, aktiv dag med masser af dejlig træning. I like! :)

Har i også fået trænet igennem?

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Lidt søndagslæsning om kvinder og muskelopbygning