4 super-fif til at holde formen i juledagene

1. juledag

IMG_4827.JPG

Efter at have brugt de sidste to dage i selvforskyldt mad-koma, er jeg ret tilfreds med at vågne op til denne mave her til morgen :)

Selvom jeg har en stor konkurrence om lige under 100 dage, så har jeg valgt at holde jul og nytår med alt hvad der hører til. Og når jeg spiser julemad… Så spiser jeg igennem! Jeg er konsekvent den, der spiser mest i hele min familie, og sådan er det bare ;)

Heldigvis er jeg nu blevet fyldt op af jul og fed mad, og min motivation for diæt og træning er tilbage for fuld styrke! Glæder mig til at give den max gas den næste uge, så jeg kan klemme kroppen ned i nytårskjolen ;)

Min nye kost- og træningplan starter d. 2. januar, og indtil da er planen at tage den lidt med ro med træningen, så kroppen får restitueret. Dvs. jeg har som udgangspunkt kun 1 hårdt pas dagligt, og hvis kroppen så føles fuld af energi kan jeg altid tage en ekstra omgang :) Men er den træt, så har jeg lov til at blive hjemme og tage den med ro.
Dette er noget jeg gør fordi jeg har mærket begyndende tegn på overtræning den seneste tid. Min overbelastede hoftebøjer er blevet bedre, men er stadig ikke helt tip-top, og jeg har også haft lidt ondt i min ene læg/knæhase. Ikke noget stort, men jeg ønsker at give kroppen tid til at hele op, inden de sidste 3 måneders diæt og knaldhårde træning sætter ind.

På kostsiden fortsætter jeg med mine 1800 kcal om dagen, indtil d. 31., hvor jeg skal have 3-retters nytårsmiddag og nogle glas champagne :)

Jeg prøver at bibeholde så meget variation som muligt, indenfor rammerne. I dag fik jeg fx. en sen morgenmad, bestående af havregrød, grapefrugt og spinat/protein “røræg” med blåbær og kokos.

Totalt 615 kcal fordel på 48 g. protein, 51 g. kulhydrat og 25 g. fedt.

IMG_4825.JPG

Inden morgenmaden, havde jeg været til træning i CFC fra morgenstunden :)
Jeg havde planlagt en hård skuldertræning, som blev afsluttet med lidt lækre intervaller på ro-maskinen.

IMG_4828.PNG

De næste timer af dagen skal bruges på eksamenslæsning og i aften skal jeg i biografen, men jeg håber lidt at jeg også kan nå at gå en tur i det dejlige vejr:) Elsker sne og sol, så vil gerne ud og nyde det!

Rigtig glædelig 1. juledag! :)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

4 super-fif til at holde formen i juledagene