Ny PR i dødløft

Hjemmelavet iste med grøn te, ingefær og citron

Den bedste opskrift på hjemmelavet iste med grøn te, ingefær og citron. En forfriskende sommerdrik, som tilmed er nem at lave!

 

En af de helt store fordele ved at lave din egen iste derhjemme er, at du helt selv bestemmer hvad den skal indeholde. Derfor kan du sagtens bruge dette som en grundopskrift og selv variere hvilke smagsgivere du tilsætter. Det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser for, hvilke smagsvariationer du kan lave.

 

hjemmelavet iste

 

Efter min mening er dette den bedste og nemmeste opskrift på iste, der findes. Denne grundopskrift med grøn te, ingefær og citron er den jeg altid vender tilbage til.

 

Valg af te

 

Når du laver iste derhjemme, kan du bruge enten løs te eller te i breve. For at gøre det så nemt som muligt bruger jeg tebreve i denne opskrift, men det er helt fint at vælge løs te i stedet.

 

Du behøver ikke at benytte grøn te. Vælg din favorit eller eksperimenter indtil du vinder den te-variant, som du foretrækker.

 

Kan man lave sukkerfri iste derhjemme?

 

Mange ønsker af forskellige årsager at skære ned på tilsat sukker, og derfor har jeg lavet opskriften sådan, at den kan laves uden sukker, hvis man ønsker det. I den forbindelse vil jeg dog nævne, at sukker blot er en ingrediens som alle andre. Medmindre du har en specifik medicinsk årsag til at undgå sukker, så er der ingen grund til at skære denne smagsgiver væk.

 

I opskriften får du tre forskellige muligheder for at søde din iste: Honning, agave sirup eller flydende sødemiddel. De bidrager alle med en sød smag. Varianten med sødemiddel betyder selvfølgelig, at opskriften bliver så godt som sukkerfri. Min personlige favorit er at søde isteen med agave sirup.

 

Brygger du teen varm, sådan som opskriften lyder, så kan du også bruge almindelig hvid eller brun sukker. Sørg blot for at omrøre grundigt, inden teen sættes til afkøling, så alle sukkerkrystallerne opløses.

 

Kan du bedre lide en mere bitter iste, så kan du naturligvis også helt undlade at søde din te.

 

Opskrift på hjemmelavet iste

 

hjemmelavetxiste

 

I denne opskrift brygges teen varm, hvorefter den nedkøles. Det synes jeg personligt er langt det letteste at arbejde med, da det går hurtigere. Du kan være at brygge teen kold i stedet. I så fald skal vandet ikke varmes op. I stedet sætter du teen til at trække i køleskabet i cirka 8 timer.

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny PR i dødløft