Dagens træning: Glute pump!

Dagens træning: De der skuldre…

20140513-214625.jpg

Mine skuldre har altid været lidt problematiske. Jeg har haft en generende skade i venstre skulder igennem ca. 1 1/2 år, som naturligvis har begrænset mig pga. smerter. Desuden har jeg pga. min skoliose og diverse medfølgende stramheder og skævheder, en indskrænket bevægelighed omkring skulderen og skulderbladet. Det giver mig ikke de store problemer i hverdagen, men der er øvelser jeg undgår, og ubevidst har jeg kompenseret ved bla. at bruge nakken (trapezius) meget ved tung “skuldertræning”.

Jeg har udnyttet pausen til at forsøge at “nulstille” min skulder. Jeg har lavet en del øvelser for at løsne op og øge bevægeligheden, får ofte massage hos min dygtige massør Marie fra Evivo, og sidst men ikke mindst har jeg omlagt min skuldertræning: Øvelserne er stadig primært klassikere, men nu har jeg i endnu højere grad end før fokus på at få kontakt til musklen jeg gerne vil arbejde med. Desuden har jeg droppet vægten markant! Hvor jeg før løftede op til 16 kg. håndvægte i en øvelse som Seated DB Shoulder Press er jeg nu nede på 6 kilo (!!!) i hver hånd. Det er gennemgående i alle øvelserne, og det lader mig få en helt ny kontakt til musklen, hvor jeg (næsten) ikke kompenserer andre steder. Det er svært at aflære gamle vaner, men jeg er meget opmærksom nu, og det er bare et spørgsmål om tid og tålmodighed.

Jeg håber at dette på sigt vil give mig meget større og mere markerede skuldre – de står nemlig øverst på min ønskeliste!

Dagens træning:

Opvarmning: 10 min. crosstrainer

  • Standing Military Press 4×12 (15,5 kg.)
  • Seated DB press 4×10 (6 kg.)
  • Standing Lateral raises 4×10 (6 kg.)
  • Standing alt. front raises 4×20 (6 kg.)
  • Medicine Ball pushups 4×10
  • Matrix Arnold Press 4x 5-5-5 8 (7 kg.)

Afslutning: 10 min. incline walk 5,5% holding, 5,5 km/t.

20140513-214632.jpg

20140513-214643.jpgBACK IN THE GYM – BEASTMODE ON!

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Dagens træning: Glute pump!