Skønne nyheder fra Fitnessguru

Diætstart!

Jeg havde en travl dag på studiet, men fik alligevel presset en hurtig skulder-session ind. Havde kun omkring 40 minutter, så efter en hurtig opvarmning og lidt mobilitetstræning for skulderen, stod den på:

 • 6×12-20 BB military press (20 kg)
 • 4x Lateral raises dropset (6 kg x 15-20 + 5 kg. x 10)
 • 3×10 Overhead squat (12 kg.)

Ikke meget, men bedre end intet, og jeg fik et godt pump ud af det :)

20131219-201038.jpg

Ellers har jeg i dag fået nogle fantastisk spændende nyheder! Jeg kan ikke helt løfte sløret endnu, men det er hele to rigtig spændende projekter i 2014. Jeg glæder mig SÃ… meget!! :) Der stilles dog nogle forventninger til mig, og betyder at jeg starter på diæt I MORGEN.

Jep. “Projekt off-season julegris” er officielt slut, og både kost og træning omlægges totalt fra i morgen. Det var jeg ikke lige forberedt på, og jeg skal have ændret lidt i nogle planer mht. sociale arrangementer, men jeg er SÃ… KLAR på at gå all in!! Det betyder at jeg nok ikke når mit mål om at squatte 100 kg. i denne omgang, men der kommer heldigvis en ny off-season om 1/2 års tid ;)

Starten på “on-season” betyder også at jeg skal finde vægtene (desværre ikke håndvægtene…) frem, og i morgen tidlig finder jeg ud af hvor meget jeg egentlig har lagt mig ud. Tror jeg er oppe omkring 78-79 kilo, men nu får vi se. Kan også være den er højere…!

20131219-201129.jpgMig til DM 2013, sammen med de 3 skønne piger Tanja, Lotten & Marinela. Vægt: 70 kg.

Nu vil jeg spise det sidste stykke af min One Whey Vanilla White Chocolate-proteinkage (ps. foodgasm!), få styr på det sidste af min kalender og så ellers hoppe tidligt i seng, så jeg er klar til sæsonens første morgencardio-session i morgen kl. 05:45 :)

Opskriften på proteinkagen finder i her – jeg har bare lavet det til en kage i stedet for muffins samt tilføjet fintrevet squash og brugt One Whey Vanilla White Chocolate i stedet for Pistachio Coconut.

3 Kommentarer

 • Liv Pultz

  Det lyder vildt spændende amanda. Glæder jeg mig til at læse mere om :) og held og lykke :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder top spændende! Jeg glæder mig til du løfter sløret for planerne!

  Og så tager jeg hatten af for din dedikation ved at starte en diæt med en uge til jul, det er SÅ sejt og jeg har virkelig respekt for den viljestyrke der ligger bag!

  Kh Anna
  http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Glæder mig så utrolig meget til at følge din vej mod målet – du er en kæmpe inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Skønne nyheder fra Fitnessguru