Dagens form & pre/postworkout kosttips

Fredag = vejedag

20130817-174428.jpg

Vægten siger 77,0 kg her til morgen… Så jeg har tabt lidt forhold til sidste uge, hvor den sagde 77,5 kg.
Dog har jeg taget på i forhold til starten af august, hvor vægten var nede på 76,3 kg.

Det går den forkerte vej!

Må dog hellere indskyde at jeg trænede ben igår, og jeg tager altid 1-2 kg på i dagene efter. Så forhåbentlig er det bare det. Onsdag sagde vægten 76,5 kg., og jeg har i hvert fald ikke taget på siden!

Jeg tager også mål af kroppen, og har tabt 2 cm i taljen og 3 cm omkring bagdelen i denne uge.
Mine inderlår som er fokus-punktet har ikke rykket sig endnu, men mon ikke de kommer snart…

For mig siger centimeterne meget mere end vægten, men det ville da være rart hvis det snart gik den rigtige vej begge steder!

Jeg regner med at intensivere intensiteten af min cardio lidt i den næste uge, men holder mig stadig til de 2000 kcal. Jeg har rigtig god energi i løbet af dagen og især til træning, og det vil jeg gerne opretholde så længe som muligt.

Morgenens dårlige vejning gav heldigvis lidt ekstra motivation til løbeturen!
Dagens morgencardio blev 8 km løb og ca. 1,5 km gang som opvarmning og cooldown. Like a boss! ;)

20130817-174439.jpg

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Dagens form & pre/postworkout kosttips