Dagens træning

Dagens form & pre/postworkout kosttips

I dag stod den på skuldertræning i Fitness World. Både vægten og fedtprocenten falder langsomt men sikkert, og musklerne træder stille og roligt tydeligere frem.

20130814-180927.jpg

20130814-180932.jpg

Jeg får mange spørgsmål om hvad jeg kan anbefale af kosttilskud, særligt pre- og postworkout. Så nu vil jeg fortælle hvad jeg gør :)

Jeg har lavet min eget lille preworkout kombination, hvor jeg tager en One Heat AM (indeholder blandt andet 300 mg. koffein) og 1 scoop koffeinfri One Power (BCAA, l-arginin, beta-alanin og kreatin) samt 5 g. One Creatine. Denne kombination giver mig det helt rigtige kick til at give den max gas i træningcenteret :)

20130814-180940.jpg

Efter styrketræning tager jeg 2 scoop One Recovery. Det indeholder vitargo (hurtigt optageligt kulhydrat) og valle-protein i forholdet 1:1 hvilket sikrer optimal restitution og muskelopbygning. Desuden indeholder den også elektrolytter, som hjælper kroppen med at genoprette væskebalancen efter hård træning. Min yndlingssmag er Summer Strawberry, som smager fantastisk og indeholder små stykker af jordbær :) Det er en ren vinder efter træning!

8 Kommentarer

  • Sara Duesund

    Jeg vil egentlig rigtig gerne høre, hvordan en fitness-atlet og en bikini-atlet træner forskelligt? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Der er egentlig ikke den store forskel i træningen. Det kommer jo an på den enkeltes stærke og svage sider.
      I bikini kan man tillade sig at have lidt mindre markeret mave og lidt større bagdel, så der er fokus måske mere på baller end mave – i hvert fald for mit vedkommende. Derudover kan en fitnessatlet måske tillade sig at have lidt større ben, hvis overkroppen tilsvarende matcher i størrelse.
      Men det handler primært om kost og den tid det tager at opbygge en større muskelmasse og dertil lidt lavere fedt% som kræves i bodyfitness.

      Det er i hvert fald mit indtryk.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

    Har kigget lidt rundt på DBFFs hjemmeside blandt andet for at læse om de forskellige kategoriers ideal, altså hvad der kendetegner hver klasse, men syntes umiddelbart ikke at jeg finder ret meget brugbart udover diverse regler. Har du et link eller lignende, hvor jeg måske kunne blive lidt klogere på de individuelle klasser?
    Glæder mig til at se dig på scenen; hold hovedet højt og husk nu at du kun ser begrænsningerne, hvis du fjerner øjnene fra målet :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Jeg har ikke lige noget liggende desværre. Jeg plejer at gå efter DBFF’s regler/IFBB rulebook og billeder fra de placerede i de forskellige klasser.

      Men jeg vil gerne researche lidt på det, og hvis jeg finder noget brugbart så laver jeg et indlæg omkring det :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Andrea

    Drikker du ikke nogen proteinshakes efter træning? Eller er one recovery det du bruger som proteinshake? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      One Recovery er jo netop en proteinshake ;) Den er blot sammensat med henblik på optimal restitution og muskelopbygning :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Andrea

      Nå, ja okay. Den indeholder bare en del kulhydrat jo, så tænkte ikke det var en protein shake :-D

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Det er jo ikke mindre en proteinshake fordi den også indeholder kulhydrat hehehe ;) Men det er en proteinshake målrettet restitution, deraf navnet.
      Der findes mange typer til forskellige behov :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning